Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kurulumunda hata var ya da ch99 u açmamışsın kardeşim ben kontrolünü sağladım bir problem yaratmıyor ejder
hacı kadim efsununda sersemlik gelmiyor packlarda sersemlik efsunun başına kod koymuş kadim efsunu için onu kaldırdığında gene core veriyor daha sayıyımmı bilmişlik yap diye yorum atmadımki senin bakman farklı benim bakmam farklı ben yönetime bildirimde bulundum sen yırtık dondan fırladın ne diyim yani k.bakmada

hacı kadim efsununda sersemlik gelmiyor packlarda sersemlik efsunun başına kod koymuş kadim efsunu için onu kaldırdığında gene core veriyor daha sayıyımmı bilmişlik yap diye yorum atmadımki senin bakman farklı benim bakmam farklı ben yönetime bildirimde bulundum sen yırtık dondan fırladın ne diyim yani k.bakmada
bunu diyen eleman özelden serveri kurmamda yardımcı ol diye yalvarıyordu :) hoşuma gitti

bunu diyen eleman özelden serveri kurmamda yardımcı ol diye yalvarıyordu :) hoşuma gitti
yalvarmamı :D kardeşim kurulumda yardımcı olurmusun yazdım sende müsait olunca yazarım dedin sen yazana kadar ben çözdüm zaten şimdide server sorunsuz kontrol ettim diyon :D yazmada konu dağalmasın

Source build olmuyor..
root@localhost:/usr/src/server/Srcs/Server/db/src # gmake
compiling Config.cpp
/lib/libc.so.7: version FBSD_1.6 required by /usr/local/bin/g++8 not found
gmake: *** [Makefile:80: .obj/Config.o] Error 1

Source build olmuyor..
root @ localhost: / usr / src / serveur / Srcs / Server / db / src # gmake
compilation de Config.cpp
/lib/libc.so.7: version FBSD_1.6 requise par / usr / local / bin / g ++ 8 introuvable
gmake: *** [Makefile: 80: .obj / Config.o] Erreur 1
Dostum bende acemi olduğum için çok debelendim ama kurdum. Şöyle ki ya FreeBsd sürümün uymuyor ya FreeBsd sürümün 64 bit ya da gcc8 i kurmamışsın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri