HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ch açarken bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek birisi varmı
mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on
mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on
Kardeşim konu sahibi iletişim sağlamıyor kimse ile en azından sorularımızı cevaplasında bizde bilip düzeltelim bazı problemleri lütfen .Merhaba @ioriyagami Src dosyasında erişim problemi var herkese açık şekilde aktif edermisiniz
zorunda değil kanka bende çok yardım dilendim ama olmadı ve olmayınca olmuyoKardeşim konu sahibi iletişim sağlamıyor kimse ile en azından sorularımızı cevaplasında bizde bilip düzeltelim bazı problemleri lütfen .

zorunda değil diye bi kural yokki knka forum kurallarında paylaşılan durumun takibinden konu sahibi sorumludur yani kural olsada olmasada bu böyle yani yol geçen hanı değilki sadece pazar sistemini kaldırsanız yeterli demiş arkadaşda oyuna girdinmi ejder bile core veriyor yani konusunu takip edip yorumları yanıtlaması gerekli yanizorunda değil kanka bende çok yardım dilendim ama olmadı ve olmayınca olmuyo![]()
kurulumunda hata var ya da ch99 u açmamışsın kardeşim ben kontrolünü sağladım bir problem yaratmıyor ejderzorunda değil diye bi kural yokki knka forum kurallarında paylaşılan durumun takibinden konu sahibi sorumludur yani kural olsada olmasada bu böyle yani yol geçen hanı değilki sadece pazar sistemini kaldırsanız yeterli demiş arkadaşda oyuna girdinmi ejder bile core veriyor yani konusunu takip edip yorumları yanıtlaması gerekli yani
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)