HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merak ettim filesi kuracaktım bugun yeni pcye biraz beklesin bklm.Ufak şeyler kaldı, paylaşım yakında
Bakıyorum ama questin her tarafı animosferi kontrol ediyor. quest ismi tam olarak ne?zodyağı sökeceksen ben zodyakta biraz oynama yaptim mesela zodyak yaptiğinizda slotlari kesmeden 10 kat tek tek atlıyorsunuz her 10 katin 3 ünü yapıyorsunuz bilginiz olsn.
onuda temple zodiac questinden düzeltebilirsiniz. yada orjinal zodyak questi okutun
liblere nasil bir acık konulabilir acaba liblerden paket gönderilerine nasil erişilebiliyor tam tersi olmasi lazimYok ya çoğu mysql sürümünde çalışıyoda bu files çok bozk açık var KaplanM2 açılış yapıcaktı liblerde açık bırakmışlar bilgileri bulabiliyorlar çok rahatca hiç emek vermene değmez zaten boşver
o liblerin tarihi benim serveri açtiğim tarihten eski en güncel libler onlar bu libler namuzsuzluk yapıp bizim serveri silmemiş demekki liblere kolay kolay acık birakılmaz varsa kanitin koyarsin ortaya sileriz konuyu bu kadar basit insanlari yanliş yönlendirmeyin az saygı gösterin emege
senin acıklı dediğin libleri hala phebia2 kullaniyor alt yapıda zaten phebia2 ayni filesi kullaniyor çok sacma bunu demen bile ayri bir komedi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)