OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı .NET Framework 3.5 kurulum hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delibebe512
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 575

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aşağıdaki hatanın çözümünü bilen var mı. win10 pro kullanıyorum, daha üst sürümleri yüklemeyi denedim fakat zaten yüklü diyerek kurulumu yapmadı. netten farklı çözümler için kısa bir araştırma yaptım güncelleştirme öneriliyor ama güncelleme sırasında tekrar hata alıyorum.
Adsız.png

Çözüm
aşağıdaki hatanın çözümünü bilen var mı. win10 pro kullanıyorum, daha üst sürümleri yüklemeyi denedim fakat zaten yüklü diyerek kurulumu yapmadı. netten farklı çözümler için kısa bir araştırma yaptım güncelleştirme öneriliyor ama güncelleme sırasında tekrar hata alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 46809
Merhaba,

Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sorunu kendi bilgisayarınız üzerinde mi yoksa sanal sunucuda mı almaktasınız?

Saygılarımla.​
aşağıdaki hatanın çözümünü bilen var mı. win10 pro kullanıyorum, daha üst sürümleri yüklemeyi denedim fakat zaten yüklü diyerek kurulumu yapmadı. netten farklı çözümler için kısa bir araştırma yaptım güncelleştirme öneriliyor ama güncelleme sırasında tekrar hata alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 46809
Merhaba,

Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim sorunu kendi bilgisayarınız üzerinde mi yoksa sanal sunucuda mı almaktasınız?

Saygılarımla.​

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri