TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

AtGames Legends Ultimate İncelemesi

S3MB0L

𝖎𝖇𝖗𝖆𝖍𝖎𝖒
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
126
Çözüm
3
Online süresi
21d 12h
Reaksiyon Skoru
192
Altın Konu
13
Başarım Puanı
139
MmoLira
1,976
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Turkmmo Ailesi. AtGames Legends Ultimate İncelemesi Paylaşımın'da Bulunmak İstiyorum Sizlere

uaXCQik.jpg

AtGames Legends Ultimate ev arcade dolabı ile nereden başlayacağımı bile bilmiyorum, çünkü işlevleri ve özellikleri neredeyse ezici. Kutudan çıkar çıkmaz kurulan 300'den fazla oyun ve daha fazlasını ekleyen kablosuz güncellemeler ile, sadece açmak bir seçim krizi sunar. Bu kadar çok oyunda, kişi nereden başlar? Ancak önceden yüklenmiş kitaplığın ötesinde, DAHA FAZLA oyun sunan çevrimiçi bir oyun akışı hizmeti var. Aslında, inceleme için evime geldiğimden beri, AtGames bir çevrimiçi güncelleme yoluyla sisteme 47 Taito oyunu daha ekledi. Büyük oyun kütüphanesini kavramak biraz zaman aldı, ancak sonunda buğdayı samandan ayırabildim. Her şey söylendiğinde ve yapıldığında, AtGames Legends Ultimate beklenmedik eklemeler içeren, bazıları yeni ve harika, bazıları daha çok dolgu içeriği gibi hisseden müthiş bir ev arcade makinesidir.
Oyunlar İlk açılıştan itibaren, AtGames Legends Ultimate'da keşfetmeniz için 300 oyun var. Beklemediğim şey, dahil edilen oyunların çoğunun konsollardan geldiğiydi. Aslında, oyunların birçoğunun oynamak için hem konsol hem de arcade sürümleri mevcuttur. Bu tuhaf bir seçim, çünkü kişisel olarak, aynı makinede orijinal arcade versiyonunu oynayabildiğimde, Missile Command'ın daha düşük bir Atari 2600 versiyonunu oynamaya pek ilgi duymuyorum.
0oNQli.jpg

Yine de, Lunar Lander gibi bir şeyin arcade aksiyonundan çıkmak ve Disney'in The Lion King'in SEGA Genesis versiyonunu hemen almak biraz havalı. Dediğim gibi, bu pek bir anlam ifade etmiyor, ancak odak eksikliği zevkimi azaltacak hiçbir şey yapmadı. Oyunlar, 1980'lerin başındaki Asteroids, Space Invaders ve Tempest gibi klasiklerden Adventure gibi Atari 2600 oyunlarına (ve hatta devamı!) King of Fighters 2003 gibi NeoGeo oyunlarına kadar, bu gamutu sadece imzalayarak kullanılabilir. yukarı
kV7h.jpg
Söylemeliyim ki, bazıları gerçek oyun salonlarında küçükken oynadığım bu eski atari oyunlarını oynamak harika. Öykünme benim gibi biri için fazlasıyla tatmin edici. Deneyimden uzaklaşan herhangi bir tuhaflık fark etmedim. Sınırsız ücretsiz oyun, bir çocukken hayallerin bir parçasıydı ve parmak uçlarımda bu kadar çok atari oyunu oynamak bana Silver Spoons'taki çocuk gibi hissettirdi (bak).
TliKkS.jpg

Konsol oyunlarında biraz daha havalıyım. İlk ev oyun deneyimim Atari 2600 ile yaşarken, oyunlarına pek düşkün değilim. Onları bir anlığına tekrar ziyaret etmek kesinlikle güzel, bana "Bu doğru, bu oyunlar biraz kötü" hatırlatacak kadar uzun, ama bu toplayabildiğim kadar zevkle ilgili. SEGA Genesis oyunları daha da tuhaf bir eklentidir. Hayatımda hiçbir zaman Aslan Kral'ın cezasını çekerken "Adamım keşke bunu arcade kontrolleriyle oynayabilseydim" demedim. Aynı zamanda, konsol oyunları ne kadar beklenmedik olsa da, oynamak ve fazladan bir çeşitlilik katmanı eklemek hala eğlencelidir.
Op4LQ.jpg

Söylemeliyim ki, bazıları gerçek oyun salonlarında küçükken oynadığım bu eski atari oyunlarını oynamak harika. Öykünme benim gibi biri için fazlasıyla tatmin edici. Deneyimden uzaklaşan herhangi bir tuhaflık fark etmedim. Sınırsız ücretsiz oyun, bir çocukken hayallerin bir parçasıydı ve parmak uçlarımda bu kadar çok atari oyunu oynamak bana Silver Spoons'taki çocuk gibi hissettirdi (bak). Konsol oyunlarında biraz daha havalıyım. İlk ev oyun deneyimim Atari 2600 ile yaşarken, oyunlarına pek düşkün değilim. Onları bir anlığına tekrar ziyaret etmek kesinlikle güzel, bana "Bu doğru, bu oyunlar biraz kötü" hatırlatacak kadar uzun, ama bu toplayabildiğim kadar zevkle ilgili. SEGA Genesis oyunları daha da tuhaf bir eklentidir. Hayatımda hiçbir zaman Aslan Kral'ın cezasını çekerken "Adamım keşke bunu arcade kontrolleriyle oynayabilseydim" demedim. Aynı zamanda, konsol oyunları ne kadar beklenmedik olsa da, oynamak ve fazladan bir çeşitlilik katmanı eklemek hala eğlencelidir.
el4j.jpg

Kalite çoğunlukla mükemmeldir. Sekizgen kapılı joystick, dahil olan oyunlar için mükemmeldir ve son derece sağlam ve kötüye kullanımlara karşı dayanıklıdır. Düğmeler harika bir şekilde tıklamalı ve duyarlı. Sesi kısarak çalarsanız, yayların ve anahtarların sihrini gerçekten duyabilirsiniz. Gerçekten dayak yemeye hazır olduklarını hissediyorlar. Döndürücü düğmeler belki de hepsinin en hoş kontrolleridir. Kendi dönüşlerinde zahmetsizce süzülerek onlara harika bir ağırlıkları var. Düğmeyi tek bir parmakla döndürmek için yüzünde küçük bir girinti vardır ve tüm elinizle döndürmek için kenarları dokulu. Ortadaki tek iz topu, diğer tüm kontrollerle karşılaştırıldığında bir hayal kırıklığıdır. Diğerlerinin düpedüz mükemmel hissettiği yerlerde, iztopu kullanmak neredeyse cesur hissediyor. Oynama sürecinde atlamaz veya takılıp kalmaz; Kırkayak gibi oyunlar için oldukça iyi çalışıyor. Ancak diğer kontroller kadar yüksek kaliteli hissettirmiyor. Sanki kabuğunun içinde biraz fazla dirençle karşılaşıyormuş gibi pürüzsüzlük eksikliği var ve kontrol güvertesinin geri kalanına kıyasla ne kadar dayanacağını merak etmeme neden oluyor.
7FT4.jpg

Montaj AtGames Legends Ultimate'ı bir araya getirmek çok kolay. Aslında, daha büyük boyutuna rağmen, test ettiğim Arcade1up kabinlerine göre montajı biraz daha kolay buldum, ancak her ikisi de tek bir kişiyle kolayca bir araya getirilebildiği için avantaj çok az. Paketi açmadan çalıştırmaya kadar geçen süre yaklaşık 45 dakika sürdü ve talimatlar kısa ve kolaydı. Yan paneller için talimatların sonunda bir bölüm vardı, ancak incelemeye gönderdiğim versiyon bunları içermiyordu. Sadece kozmetik, son rötuşlar oldukları için, benim fikrimle hiçbir ilgisi yok: montaj, diğer birleştirilmiş mobilya parçalarından daha zor değil.

UI ve İşlevsellik Kullanıcı arayüzü, biraz sakar olmasa da büyük ölçüde basittir. Olmak istediğiniz yere vardığınızda, hareket etmek oldukça kolaydır, ancak bazen oraya gitmek biraz iş gerektirir. Örneğin, oyun seçme ekranının solundaki yan gezinme çubuğuna atlamak istiyorsanız, joystick ile üzerine tıklamak yerine menü düğmesine basmanız gerekir. Yeterince basit, ancak menü düğmesi bu şekilde etiketlenmemiş. Aslında hiç etiketlenmemiş. Ortadaki tek tuhaf düğmenin menü düğmesi olduğunu anlamak için roket bilimcisi olmanıza gerek yok, ancak tümdengelimli akıl yürütmeyi kullanmalısınız. Ayrıca ArcadeNet, kullandıkça öde BYOG hizmeti, oyun kitaplığı ve ayarlar için ekranın üst kısmında seçenekler de vardır. Bunlar joystick ile seçilir ve A düğmesine hızlı bir şekilde basılması sizi olmak istediğiniz yere getirir. En büyük sorunum neredeyse ÇOK oyun olması " Ayarlar menüsündeki seçeneklerin sayısı sağlamdır. Bulmayı umduğunuz olağan şeylerin yanı sıra, geliştiriciler için de seçenekler var. Bir Raspberry Pi platformu üzerine kurulduğundan beri, Legends Ultimate, kodlayıcılar, bilgisayar korsanları ve sistemlerinin derinliklerine inmek isteyen herkes için ideal bir kit parçasıdır. Bazı homebrew değişiklikleri yapmaya karar verirseniz, Legends serisinin etiket dışı yeteneklerini keşfetmeye adanmış bazı aktif çevrimiçi topluluklar vardır. Benim en büyük sorunum neredeyse ÇOK fazla oyun olması. Kulağa aptalca geldiğini biliyorum, ancak çok daha üstün MAME sürümü zaten oradayken Füze Komutanlığı'nın Atari 2600 sürümü olmadan yapabileceğimi hissediyorum. Arcade sürümünün ve 2600 sürümünün her ikisinin de dahil edildiği bu tür birkaç örnek var ve orijinaller oradayken neden birinin klasiklerin daha düşük sürümlerini oynamak istediğini anlayamıyorum. Efsanevi tuğla fırınlı pizzacıda bir dilim Domino pizzasını kapmak gibi olurdu.

BYOG (Kendi Oyununuzu Getirin) Dahil edilen 300 oyuna ek olarak AtGames, "En sevdiğiniz PC tabanlı video oyununu Steam gibi PC dijital dağıtım platformlarından doğrudan Legends kabinine yayınlamak" için "Kendi Oyununuzu Getirin" hizmeti sunar. Yazılımı yerel akış için oyun bilgisayarıma yükledim ve talimatlara göre atari kabinindeki ürün yazılımını güncelledim. Bilgisayarımın BYOG menüsündeki simgeyi seçtikten sonra, sadece bilgisayarımdan seçili oyunları yayınlamakla kalmadığını, bilgisayarımın tamamını yayınladığını keşfettim. Başka bir deyişle, AtGames Legend'i Windows masaüstümde gezinmek için trackball ve "A" düğmesini kullanabildiğim uzak bir terminale dönüştürdü. Beklediğimden çok daha fazlasıydı ve biraz tuhaftı ama yine de oldukça iyiydi. Oyun kitaplığıma bir göz atmaya karar verdim ve Crazy Taxi'nin Steam versiyonunu seçtim, bu noktada kablosuz bağlantım yeterliydi ve görsel kalite DSL seviyelerinde 2011'in altındaki YouTube'a düştü. Oh iyi. Oyunları AtGames'in kendisinden de yayınlayabilirsiniz, ancak sunucu kullanımı için saat başına 1 ABD doları ücret vardır. İsterseniz fazladan zaman satın alabilir ve "biriktirebilirsiniz", ancak kabine yerleştirilmiş 300 oyun ve AtGames'in yeni yazılım eklediği düzenlilik göz önüne alındığında, bunun için bir neden göremiyorum. Oynanış Desteye yerleştirilmiş kontrollerin tam seçimi, atari oyunlarının tam olarak tasarlandıkları gibi oynadığı ve hatta garip konsol kapanımlarının arcade stick kontrolleriyle şaşırtıcı derecede iyi çalıştığı anlamına gelir. Kontrollerin hiçbirinde algılanabilir bir gecikme fark etmedim ve her düğmeye basma anında kaydedildi. İztopunun cesur hissinin bile oynanış üzerinde hiçbir etkisi olmadı, sadece tatsız hissettiriyor. Beni gerçekten şaşırtan şey, çocuklarımın bu canavarca atari makinesine ne kadar ilgi duymasıydı. Klasikleri oynamayı ve farklı oyunları ve kontrol tarzlarını denemeyi kesinlikle seviyorlardı. Bu, onlara hangi oyun salonlarının doğru kontrollerle doğru bir form faktöründe temsil edildiğini göstermenin harika bir yolu. Karar AtGames Legends pek çok şeyi iyi yapıyor, harcayacak yeriniz ve maliyeti karşılayacak paranız varsa yatırıma değer. Bu, insanların evinizi ilk gördüklerinde kesinlikle yorum yapacakları türden bir eklentidir ve devasa oyun seçimi insanları daha da cezbeder. dahil. Ayrıca BYOG uygulamasının hayranı değilim. Teknik olarak ev bilgisayarınızdan yayın yapabilmek çok güzel, ancak uzak bir sunucudan yayın yapmak için zaman ayırmak, evdeki bir atari makinesinin tüm noktasına aykırı görünüyor. AtGames Legend'in büyük şemasında, bunlar küçük şikayetlerdir. Burada 300 oyun var, bir tank gibi inşa edilmiş ve tamamen kurcalamaya açık. Bu, herhangi bir ev atari kurulumuna harika bir ektir. Bu makale bilgilendirici miydi?

Paylaşım için teşekkürler.

Konu uygun alana taşınmıştır. Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri