kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Reklam verme önerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jeynz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 278

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamün Aleyküm
Pvp için TurkMMO,İtemci,İnstagramda reklam şart fakat Facebookta hangi PVP Server sayfalarına ve gruplarına verilmeli çoğu bot basmış adam akıllı bulamadım acicaksi,hangi sayfa adam akıllı işliyor daha önce yaptıran olumlu sonuç olan olduysa link bırakabilirmi sayfanın veya grubun acaba.

Çözüm
Takipçi analizlerinde görüntülenme sayıları yüksek olan gruplar, sayfaları tercih etmeniz daha olası. Kısacası iletişime geçtiğiniz gruplardan görüntülenme sayılarını öğrenmeye çalışın. Fakat Instagram veya Facebook'dan kendi sayfanızı kurup o şekilde sponsorlu reklam basmanız daha mantıklı olacaktır. Facebook'dan sponsorlu gönderi verdiğinizde instagramdan da otomatik olarak sponsorlu gönderi paylaştığınızı bir yerde okumuştum.
Takipçi analizlerinde görüntülenme sayıları yüksek olan gruplar, sayfaları tercih etmeniz daha olası. Kısacası iletişime geçtiğiniz gruplardan görüntülenme sayılarını öğrenmeye çalışın. Fakat Instagram veya Facebook'dan kendi sayfanızı kurup o şekilde sponsorlu reklam basmanız daha mantıklı olacaktır. Facebook'dan sponsorlu gönderi verdiğinizde instagramdan da otomatik olarak sponsorlu gönderi paylaştığınızı bir yerde okumuştum.

Çözüm
Youtube google adwords onerirmisin?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri