- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
şaka gibi admin olduğunuz halde konu içeriğine bakmadan cevap verdinizPaylaşım için teşekkürler.
gerçekten çok faydalı bir eğitim olmuş
- Konular
- 78
- Online süresi
- 5h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
insanların açıklarını bulmaya çalışacağına sende böyle bir faydalı paylaşımlar yapsan diyorum yani kimse yapma etme demiyor sonuç olarak copy plase dahi olsa adam bizleri düşünerektek burada faydalı olma adına paylaşım yapmış BOŞ İNSANLIK yapmaya gerek yok KONU GÜNCEL PAYLAŞIM İÇİN TEKRAR'DAN TEŞEKKÜRLER diğer form sitesinde kend paylaşımını buradada yaptığını belirttiğiniz içinde AYRİYETTEN TEŞEKKÜR EDERİM.. takmayın gereksizlerişaka gibi admin olduğunuz halde konu içeriğine bakmadan cevap verdinizteşekkürü hak edecek ne var acaba
gerçekten çok faydalı bir eğitim olmuş
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
faydalı hmminsanların açıklarını bulmaya çalışacağına sende böyle bir faydalı paylaşımlar yapsan diyorum yani kimse yapma etme demiyor sonuç olarak copy plase dahi olsa adam bizleri düşünerektek burada faydalı olma adına paylaşım yapmış BOŞ İNSANLIK yapmaya gerek yok KONU GÜNCEL PAYLAŞIM İÇİN TEKRAR'DAN TEŞEKKÜRLER diğer form sitesinde kend paylaşımını buradada yaptığını belirttiğiniz içinde AYRİYETTEN TEŞEKKÜR EDERİM.. takmayın gereksizleri
- Konular
- 78
- Online süresi
- 5h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
gereksiz yorumlarına gerek yok bence beğenmediğin konuyu ön plana taşıyorsun yorumların ile YÖNETİCİ'ler dahi tebrik etti ise senin ne haddine uzman üye olarak ne haddine zoruna gidiyorkifaydalı hmm
- Konular
- 126
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 21d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 13
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 1,976
- DevLira
- 0
LÜTFEN KENDİ ARANIZDA TARTIŞMAYI BIRAKINIZ. BEN KONUMU PAYLAŞTIM KİMİNE FAYDALI KİMİNE FAYDASIZ KİM NASIL ALGILAR İSE ALGILASIN GEREKLİ PAYLAŞIMLARIMI YAPTIM YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİM KİMSENİN LAFINA SÖZÜNE BAKMADAN. İYİ FORMLAR DİLERİM HEPİNİZE.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)