noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Çalışmıyor M2Bob Crack TR/PVP 2021 (RoodenT)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Roodent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

06.01.2021 13:30 //Güncel
-Merhaba Arkadaşlar M2Bob Crack 2021 TR/PVP Tekrardan Sizlerle.
-Eskisi Gibi Herkeze Tek Tek ÖM'den Kullanıcı Adı Şifre Verip M2bob Yönetiminin Hesabı Silmelerini Zorlaştırıyoruz.

-VİDEOLU ANLATIM 'I İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

****KURULUM ANLATIMINI DİKKATLİ OKUYUN AKSİ HALDE ÜYELİK GİRİŞİ İSTER****
***Yazılı Anlatım*** PVP İÇİN
1- Öncelikle Yerel Disk 'D'de M2bob Klasörü Oluşturun ve İndirdiğiniz Dosyaları Oraya Atın. (D:\M2bob) Dizin Bu Şekilde Olucak.
2-Kullandıgınız PVP Serveri' ise M2bob Klasörüne Atın Klasör Halinde( Metin2) Olucak Klasör Adı
3- Client 'ile Giriş Yaptırın Client Adı ( M2client ) Olarak Ayarlayın.( Bazı Serverlar'da Client İle giriş yapınca Çalıştırmıyor Merak Etmeyin Bu Sadece İlk Kurulum İçin Gerekli M2Bob'a Giriş Sağladıktan Sonra Ayarlar Kısmından Yeni Metin2 Klasörünüzü Ve Client.bin Dosyanızı Kolaylıkla Seçebilirsiniz.
- En Son M2Bob Acıldıktan Sonra Alttaki Ayar Butonuna Tıklayıp Yeni Server Ekle'Den PVP Serverinizin metin2client.bin Dosyasını Seçerek Başlatabilirsiniz.

***Yazılı Anlatım*** TR İÇİN

1- Öncelikle Yerel Disk 'D'de M2bob Klasörü Oluşturun ve İndirdiğiniz Dosyaları Oraya Atın. (D:\M2bob) Dizin Bu Şekilde Olucak.
2-Kullandıgınız Metin2TR ' ise M2bob Klasörüne Atın Klasör Halinde( Metin2TR) Olucak Klasör Adı

3- Bu Sadece İlk Kurulum İçin Gerekli M2Bob'a Giriş Sağladıktan Sonra Ayarlar Kısmından Yeni Metin2 Klasörünüzü Ve Client.bin Dosyanızı Kolaylıkla Seçebilirsiniz.

Video'yu İzlemeden Çalıştırmayın

***VİDEOLU ANLATIM***

M2Bob TR İÇİN : Daha Sonra Eklenicek.
M2Bob TR İÇİN VirüsTotal:

M2Bob PVP İÇİN: ///
M2Bob PVP İÇİN VirüsTotal:

*****M2Bob Bildiginiz Gibi Virüslü Bir Dosyadır Zararlı Bir Yazılım Kesinlikle Yoktur Orjinal Dosyadır Sadece İçerisinde Herkezin Giriş Yapabilmesi İçin Gerekli Fonksiyonlar Uygulanmıştır. Admin Kontrollerinden Geçtikden Sonra Uygun Görülürse Paylaşılır*****

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

TR için aynı şekil kurulumunu yaptım bi hata veriyor ardından programı tekrar başlatmamı istiyor ve sonrasında da ana setup ekranı geliyor orda da zaten m2bob kullanıcı adı şifre istiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri