Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Tabiki yanlış anlaşılma olmaz şöyle anlatıyım :Yanlış anlaşılmak istemem ama
https://forum.turkmmo.com/konu/3760754-tuncer61-65-250-server-files/Bu Filesten farkı nedir ?
zamanında paylaşılan buradaki dosyaların aynısı : 104-105 Wslik Server - Oyun Forumu | Turkmmo ve konuda belirttiğim gibi daha önce paylaşılmış olduğunu bilmiyordum. konuyu açtıktan sonra daha önce @UmutCanpolat0 tarafından paylaşılmış olduğunu fark ettim. Dosyalar arşivimden tekrar upload edilerek paylaşıldı.
Teşekkürler.Paylaşım için teşekkürler.
anlıyorum fakat paylaştığın halinin 65-250 den hiçbir sistemsel hiçbir hata düzeltee hali olmaksızın paylaşılmışTabiki yanlış anlaşılma olmaz şöyle anlatıyım :
zamanında paylaşılan buradaki dosyaların aynısı : 104-105 Wslik Server - Oyun Forumu | Turkmmo ve konuda belirttiğim gibi daha önce paylaşılmış olduğunu bilmiyordum. konuyu açtıktan sonra daha önce @UmutCanpolat0 tarafından paylaşılmış olduğunu fark ettim. Dosyalar arşivimden tekrar upload edilerek paylaşıldı.
onu demek istedim
paylaşmanızda yinede bir sorun yoktur .belki böyle halini kullananlar olur 
65-250 files ile 1-1 aynı olduğunu düşünüyorsanız, konuyu kanıtlılarınızla raporlayabilirsiniz. Fileste sorun olduğunu düşünüyorsan, sorunu ve çözümü ya da sadece sorunu yazarsan kullanacaklara yardımcı olmuş olursun.anlıyorum fakat paylaştığın halinin 65-250 den hiçbir sistemsel hiçbir hata düzeltee hali olmaksızın paylaşılmışonu demek istedim
paylaşmanızda yinede bir sorun yoktur .belki böyle halini kullananlar olur
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)