noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Albuka2 95-105 Wslik Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Not : İlk olarak ben paylaşmıştım files sahibi rica etti diye kaldırmıştım files 65*250 den dönme haberiniz olsun test edilmedi daha once , aldıgınız hata ve sorunları bildirin yardımcı olurlar iyi forumlar.
Senin paylaştığın ile aynı dosyalar mı yoksa geliştirme yapılmış halimi acaba? Bugün denedim hızlı statü çalışmıyordu. Bunda da aynı sorun mevcut mu acaba?

blackjack1921

Paylaşım için teşekkür ederim.
Eline sağlık. 😊

Senin paylaştığın ile aynı dosyalar mı yoksa geliştirme yapılmış halimi acaba? Bugün denedim hızlı statü çalışmıyordu. Bunda da aynı sorun mevcut mu acaba?

blackjack1921

Merhaba, bu konuda şöyle bilgi verebilirim:

Bu dosyalar forumda daha önce paylaşılmış mı bilmiyorum diye belirtmiştim ve az önce araştırma yaptığımda @UmutCanpolat0 'a paylaştığı dosyalar olduğunu gördüm ve konusu aktif değilmiş. Dün dosyaları denediğimde bir soruna rastlamadım.

Banlanan üyenin paylaştığı 65-250 olan dosyalarla alakası yoktur ve üzerine bir şey eklemediğimi belirtmek isterim.

Yanlış anlaşılmak istemem ama
Bu Filesten farkı nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri