Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Usta ben sizi görüyorum bir şeyleri öğretmeyi, yardımcı olmayı amaçlıyorsunuz. Benim ve aslında haberimiz olmayan binlerce insanın merak ettiği bir konu var. Bir yabancı files nasıl türkçeleştirilir ? Ben bunu çok araştırdım ama hiçbir yerde tam anlamı ile anlatım yok çoğunlukla 1 2 şey söylenip bunlar düzenlenir vs. denmiş. Birileri bir araya gelse de veya tek başına hiç farketmez yabancı bir filesi alıp 0 dan türkçeleştirse güzel olmaz mı ? Sunucuya bağlanıyorsun.. dan tut sistemlere kadar türkçeleştirmeyi birisi gösterse biz de yabancıların kaynaklarından daha iyi yararlanırız sonuçta. Umarım yorumumu önemseyen birisi çıkarBaşka bir önemli not:
oyunun game yapısı 1 CH olacak şekilde düzeltildi, isterseniz kendiniz arttırabilirsiniz.
önerilen freebsd : FreeBSD 9.2 g++48 / g++49 Kaynak Derleme (Source Build) Sadece 1.1GB - Oyun Forumu | Turkmmo
Gcc4.9 Mysql 5.5
DumpProto yok ama yakın zamanda Dbden oluşturabilirim
Yaşadığınız sorunları konu altından bildirin, özelden yazdığınız zaman aynı sorunu yaşayanlar da sürekli soruyor ve ilerleme kaydedemiyorsunuz.
Merhaba, dediğiniz gibi yabancı kaynakları Türkçeye çevirmek için çok uğraşmanız gerekiyor. locale packinden tut game kısmındaki locale kısmını çevirmeniz lazım. bu çevirileri yaparken başka fileslerden ve çeviri motorlarından destek almanız gerekiyor. Eğer kafa yorabilirseniz rumence filesleri çevirmenizi öneririm çünkü görsellik ve tasarıma önem veriyorlar.Usta ben sizi görüyorum bir şeyleri öğretmeyi, yardımcı olmayı amaçlıyorsunuz. Benim ve aslında haberimiz olmayan binlerce insanın merak ettiği bir konu var. Bir yabancı files nasıl türkçeleştirilir ? Ben bunu çok araştırdım ama hiçbir yerde tam anlamı ile anlatım yok çoğunlukla 1 2 şey söylenip bunlar düzenlenir vs. denmiş. Birileri bir araya gelse de veya tek başına hiç farketmez yabancı bir filesi alıp 0 dan türkçeleştirse güzel olmaz mı ? Sunucuya bağlanıyorsun.. dan tut sistemlere kadar türkçeleştirmeyi birisi gösterse biz de yabancıların kaynaklarından daha iyi yararlanırız sonuçta. Umarım yorumumu önemseyen birisi çıkar
Veya bir source den sistem nasıl sökülür ? Bunun gibi sorulara da cevap verecek içerikler paylaşılabilir. Aslında mesela x kişisi y serverinden bir sistem sökmüş ve bunu paylaşıyor forumda. Bu balık vermektir . İnsanların, bu işe gönül verenlerin, uğraşmak isteyenlere balık tutmayı öğretmek gerekir. O sistemi nasıl söktün ? Bunun bir videosunu çeksen belki de millet senden öğrendiği ile birlikte ivmesini kazanıp daha iyi işler çıkaracak daha güzel paylaşımlar çıkaracak vs. Yanlış hatırlamıyorsam maviruh un zırh sökme videosu vardı ama sistem sökme bambaşka bir şey yani gibi gibi. Birileri balık tutmayı öğretse bu sektör çok daha hızlı gelişir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)