HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler
Hemen gönderiyorum, hemde 2 tane. Sana güzel bir iğne yapsınlar.Beni seven bir hemşireye ihtiyacım var![]()
Öncelikle @Dr.Legendy 'e teşekkürler files için emeği için tek seferde sorunsuz kuruldu makepacki çalıştırmak için python 2.7 bilgisayarınızda kurulu olması lazım pythonu kurduktan sonra ekstra bir ayarı var @Whistlee arkadaşımızın makepack ile ilgili youtube'da videosu var izleyebilirsiniz herşeyi yaptıktan sonra oyuna giriş yaptınız yükleme ekranında kalıyorsa legendy'nin windows adlı paylaştığı rar'ı indirip çıkartın Makepack/Etc/ui'nin içine atıp kapatın sorununuz çözülecektir.
Çok aman aman bir hatayla karşılaşmadım F9 tuşu çalışmıyor Şaman penceresi Manu Bineği Buglı birkaç sandıkta hata var çantaya geldi gözüküyor envanterde gözükmüyor gibi ufak hatalar Pet sistemi sorunlu çıkarıp takmadığın sürece level almıyor eklentili bir Sf core şişme yapar dedim de hatasız sağlam.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)