HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Navicatta ki verileri txt den çekmiyor mu öyle de ?ozaman files navicattan deil txtden cekiyordur
hayır. Navicat'ın item ve mob protosunun hiçbir işlevi yok. cores/db içerisindeki protoları düzenleyiniz.Navicatta ki verileri txt den çekmiyor mu öyle de ?
Anladım, peki bu parlama efekti ile ilgili nasıl bir çözümleme yapıcaz. Kostüm parlatma sistemini client üzerinden devre dışı bıraktım fakat zırhta ki parlama sorunu geçmedi. Başka hangi sistemlerden ötürü oluyor olabilir?hayır. Navicat'ın item ve mob protosunun hiçbir işlevi yok. cores/db içerisindeki protoları düzenleyiniz.
Sorun olarak neyi kastettiğini anlamadım. Zırhlarda parlama sorunu olduğunu düşünmüyorum.Anladım, peki bu parlama efekti ile ilgili nasıl bir çözümleme yapıcaz. Kostüm parlatma sistemini client üzerinden devre dışı bıraktım fakat zırhta ki parlama sorunu geçmedi. Başka hangi sistemlerden ötürü oluyor olabilir?
+9 Zırh parlamasını , Karakterin giydiği silah + kaçsa ona göre parlama efektini veriyor. Örneğin ; +9 Zehir Kılıcı giyili olarak karakterin üzerinde , ve ben +7 Siyah Çelik taktığım halde +7 olan siyah çelik +9 Parlıyor.Sorun olarak neyi kastettiğini anlamadım. Zırhlarda parlama sorunu olduğunu düşünmüyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)