kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Dr.Legendy 1-120 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
4.60 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Birçok kişi kurulumu yapıp oyuna giriş yapamıyor. Bunları doğru yaptığınızdan emin olun.

FreeBSD Sürümü 9.2
Mysql Sürümü 5.5
Gcc Sürümü 49
Client Source 2019'da 2013 tools ile derlenmektedir.
Packleri kapatmak için python 2.7 sürümü yüklü olması gerekir.
MakePack klasörünün yanında Metin2Client adında dosya oluşturup içerisine pack klasörü oluşturun, pack içerisine gönderecektir.
MakePack içerisinde etc/ui içerisine konudaki windows.dds dosyayı ekleyip FoxFs ile kapatın.
Sunucunuzun Ram miktarını yükseltin bazıları 1Gb ram ile 1 ch açmaya çalışıyor. Açılmaz.

öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim. 1-120 filesinizin kurulumunu server üzerinde yaptım. mysql de sorunsuz gözüküyor navicat giriş yapabiliyorum. Ancak putty üzerinden 1 ch açıyorum ancak sunucuya bağlanırken hata almaktayım. makepack üzerinden bütün hepsini tek tek packledim sıkıntı olmasın diye. etc/ui ye windows u da attım. root üzerinde ip düzenlemesini de yaptım. Client source üzerinden bir derleme yapmadım hali hazırda paylaşmış olduğunuz clienti kullandım. kusura bakmayın biraz yeniyim bu işlerde. Cevaplarsanız çok sevinirim. Görseli de ekliyorum;
Konu sahibi yardımcı oldu sağolsun. Aldığım hata şu şekilde : /usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/home/game/share/bin/game not found

lib hatası almaktaymışım. kullandığım sürüm freebsd 10.1 amd64 . eksik lib nasıl tamamlayabilirim?

pack kilitleme mantığını anlata bilir misinz kilitlenilen pack nereye atılıyor ?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri