Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Dr.Legendy 1-120 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
4.60 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

benim sunucunu var beyler bu home source mysql kurulumu bildiğimiz cd / içine atıp kurumaz yoksa cd /usr kisminmai cd / kısmına dosyaları attım kurdum ch 1 açınca hatalar veriyor navicatada bağlanmıyor kurulumlarımı farklı biriniz kısaca anlatırsa çok memnun olurum.

Thanos.bg.tga sıkıntılı, update2 güncelleme yaparken hata veriyor.

Doktor sen naptın ya. piyasada paralı bile böyle files yok. çok teşekkürler dostum.

Doktor sen naptın ya. piyasada paralı bile böyle files yok. çok teşekkürler dostum.
içinden sistemleri eksik kaydetmiş adam :D zindanların questlerini silmiş :D eksik ve fazla boş şeyler var içinde

içinden sistemleri eksik kaydetmiş adam :D zindanların questlerini silmiş :D eksik ve fazla boş şeyler var içinde
İçerisinden sadece 1 sistem hala satışta olduğu için kaldırıldı. Zindanların questleri sorunlu olduğundan, sonradan bu bozuk diye yorumlara yazılmaması için kaldırdım. Sorunlu hallerini forumda 5 dk içerisinde arayıp bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri