- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,213
- DevLira
- 48
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
MakePack klasörünün yanında Metin2Client adında dosya oluşturup içerisine pack klasörü oluşturun, pack içerisine gönderecektir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu şekilde root u kapatıyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.client'i bu şekilde aynı klasörde tutuyorum ki direk içine kapatsın diye. ancak başka bir yere kapatıyor olabilirmi hocam? aklıma bir tek bu geliyor olabilecek sorun olarak
Dizinini değiştirmek isterseniz pack.py içerisinde Metin2Client aratıp değişebilirsiniz.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 82
- DevLira
- 3
eyw hocam uğraştırdım senide akşam mesaj atarım. teşekkür ederim tekrardanAnladimda 1 sey eksik iste 7 den sonra msj at bana ben kurayim sana baglanip
- Konular
- 54
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 5,407
- DevLira
- 36
Rica kardesim ne demek bilgi paypastikca guzeldireyw hocam uğraştırdım senide akşam mesaj atarım. teşekkür ederim tekrardan
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 82
- DevLira
- 3
dediğinizi yaptım hocam. kapattım root ve etc yi. sonrasında kopyaladım paylaştığınız clientin içine. ancak halen sunucuya bağlanırken hata almaktayım. Clienti kendim mi build etmem gerekiyor yoksa?MakePack klasörünün yanında Metin2Client adında dosya oluşturup içerisine pack klasörü oluşturun, pack içerisine gönderecektir.
Dizinini değiştirmek isterseniz pack.py içerisinde Metin2Client aratıp değişebilirsiniz.
- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,213
- DevLira
- 48
Virtual'a kurmadıysanız sunucunuzu kontrol ediniz.dediğinizi yaptım hocam. kapattım root ve etc yi. sonrasında kopyaladım paylaştığınız clientin içine. ancak halen sunucuya bağlanırken hata almaktayım. Clienti kendim mi build etmem gerekiyor yoksa?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)