Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Hosting Şirketi Nasıl Kurulur?

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Aklımda bir proje var, bu proje için konuya vakıf olan bilgili arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Hosting şirketi nasıl kurulur?
Nasıl bir sermaye oluşturmalıyım?
Profesyonel bir şirket kurmak için gerekli olanlar nelerdir?
Bayilik mantıklı mı? Başlangıç için yeterli mi?

Tüm bu soruların çözümü için yardımınıza ihtiyacım var. Nereden başlamalıyım?

İyi forumlar dilerim.

Sana tavsiyem pat diye girme.
İlk önce çevre edin kendine eğitici videolar çek. Sunucuların her zaman önemlidir. Yok ben şunu alim satim olmaz. Her zaman en iyi performansı seç. Ayrıca fileslerini warez'den değilde kendin yaptığın veya denenmiş iyi bir files ve her tipten seçip iyi bir tanıtım hazırla.

Bayilik olarak diyebileceğim şey şudur. Fileslerini hazırla ve performansı iyi olan bir hosting seç. oradan direkt gir işe emin ol ki iyi işler başlatırsın. İlerlettiğin taktirde iyi gidiyorsa bayi değil de kendi sunucularınıda koyabilirsin :)

Bu yolda hakkında başarılar diliyorum dostum.

Vergisi levhası muhasebesi bilmem nesi derken bu resmi işler bir kere seni biraz yıldıracaktır. Öncelikle işi bilen birilerinin yanında çırak olarak iş yapmanı tavsiye ederim ya da akıl hocası olarak birinden destek almanı. Çünkü bu iş sadece makinen ve filesinle bitecek bir süreç değil gerçekten özveri ve bilgi birikim gerektiriyor.
Bütçe ise;
- Resmi İşlemler
- Reklamlar
- Sunucu maliyetleri
- Lisans maliyetleri
- Files vb. dosya maliyetleri

şu an aklıma gelen maliyetlerin bunlar bazı maliyetleri çıkarabilirsin aradan örneğin filesi kendin yapmışsındır onun maliyeti olmaz gibi. Fiyat bazında net bir rakam söylemem mümkün değil bu işi yapan birisi daha net rakamlar söyleyecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri