mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Altın Konu Table Tennis Manager Genel Bakış (Rehber)

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Table Tennis Manager Genel Bakış (Rehber)

Table Tennis Manager, oyuncuların kendi masa tenisi takımlarını oluşturup yönettikleri, turnuvalara katıldıkları ve olası en iyi takımı oluşturmak için mali işleri taktiksel olarak ele aldıkları bir tarayıcı simülasyon oyunudur.

1608546370106.png

Yayıncı: Wulfman

Oyuncu Kapasitesi: Orta
Tür: Simülasyon / Yönetim
Yayın Tarihi: Nisan, 2017
Artıları: + Kapsamlı yönetim. + Özel topluluk. + Aktif geliştirici.
Eksileri: -Bazı eksik çeviriler. -Çok sayıda özellik. -Kesinlikle metin tabanlı.

Masa Tenisi Manager Genel Bakış

Table Tennis Manager, oyuncuların kendi Masa Tenisi takımlarından sorumlu oldukları bir tarayıcı yönetim oyunudur. Oyuncular, takımlarının atletik yeteneklerini ve mali durumlarını dikkatlice yönetmelidir: çılgınca harcamayın, tutumlu olun. Her oyuncunun yeteneklerine göre takımınızın kadrosunu oluşturun. Oyuncularınızı ustalıklarını geliştirmek, saldırılarını, savunmalarını artırmak veya her ikisinin de dengeli bir şekilde beslenmesini tercih etmek için antrenmana gönderin. Oyuncunuzun becerilerini geliştirmek için ek personel işe alın. Eğitiminizi tamamladıktan sonra, diğer oyunculara karşı yarışmalara katılın ve oyunları kazanarak yönetim becerilerinizi gösterin. Ekstra paraya mı ihtiyacınız var? Takımınızın, aralarında seçim yapabileceğiniz çeşitli sponsorlarla sponsor olmasını sağlayın.

Masa Tenisi Manager Temel Özellikler:

Yönetim - takımınızın maç kazanma yeteneğini en iyi şekilde iyileştirmek için takımınızın becerilerini geliştirmek ve azalan mali durumu müzakere edin.

Antrenman - oyuncunuzun saldırı, savunma veya denge gibi istatistiklere odaklanarak becerilerini geliştirin.
Müsabakalar - becerilerinizi göstermek ve zaferi garantilemek için diğer oyunculara karşı yarışmalara katılın.
Personel İşe Al - ekibinizi en iyi olmak için eğitmenize yardımcı olacak ek personeli işe alın.
Sponsorunuzu Seçin - Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli sponsor seçenekleri ile daha fazla para kazanmak için bir sponsor seçin.

Masa Tenisi Müdürü Ek Bilgiler

Geliştirici: Wulfman
Yayıncı: Wulfman
Alfa: 24 Aralık 2010
Açık Beta: 10 Aralık 2012
Yayın Tarihi: Nisan, 2017

Geliştirme Geçmişi / Arka Plan:

Table Tennis Manager, tek bir geliştirici olan Wulfman tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. Oyun başlangıçta yalnızca Almanca olarak yayınlandı. Alfa testi 24 Aralık 2010'da başladı ve Açık Beta 10 Aralık 2012'de başladı. Oyun, Nisan 2017'nin başlarında İngiliz oyunculara sunuldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri