kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Table Tennis Manager Rehberi

mrtcnglr

〽️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Grafiker
Konular
503
Çözüm
1
Online süresi
3mo 5d
Reaksiyon Skoru
995
Altın Konu
64
Başarım Puanı
272
MmoLira
7,045
DevLira
21
Ticaret - 100%
9   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1607569278757.png

Genel Bakış

Table Tennis Manager, oyuncuların kendi Masa Tenisi takımlarından sorumlu oldukları bir tarayıcı yönetim oyunudur. Oyuncular, takımlarının atletik yeteneklerini ve mali durumlarını dikkatli bir şekilde yönetmek zorundadır: çılgınca harcamayın, tutumlu olun. Her oyuncunun yeteneklerine göre takımınızın kadrosunu oluşturun. Oyuncularınızı ustalıklarını geliştirmek, saldırılarını, savunmalarını artırmak veya her ikisinin de dengeli bir şekilde beslenmesini tercih etmek için antrenmana gönderin. Oyuncunuzun becerilerini geliştirmek için ek personel işe alın. Eğitiminizi tamamladıktan sonra, diğer oyunculara karşı yarışmalara girin ve oyunları kazanarak yönetim becerilerinizi gösterin. Ekstra paraya mı ihtiyacınız var? Takımınızın, aralarında seçim yapabileceğiniz çeşitli sponsorlarla sponsor olmasını sağlayın.

Masa Tenisi Yöneticisi Temel Özellikler:

Yönetim - takımınızın maç kazanma yeteneğini en iyi şekilde iyileştirmek için takımınızın becerilerini geliştirmek ve azalan mali durumu müzakere edin.
Antrenman - oyuncunuzun saldırı, savunma veya denge gibi istatistiklere odaklanarak becerilerini geliştirin.
Müsabakalar - becerilerinizi göstermek ve zaferi garantilemek için diğer oyunculara karşı yarışmalara katılın.
Personel İşe Al - ekibinizi en iyi olmak için eğitmenize yardımcı olacak ek personel işe alın.
Sponsorunuzu Seçin - Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli sponsor seçenekleri ile daha fazla para kazanmak için bir sponsor seçin.

Minimum Gereksinimler:

İşletim Sistemi: Windows 7/8 / Mac OS 10.6.x
CPU: Intel Pentium 4 veya AMD Eşdeğeri
Ekran Kartı: Herhangi bir Grafik Kartı (Entegre de iyi çalışır)
RAM: 512 MB
Sabit Disk Alanı: 100 MB (Önbellek)

Table Tennis Manager, tarayıcı tabanlı bir MMORPG'dir ve Flash tabanlı olduğu için çoğu bilgisayarda sorunsuz bir şekilde çalışır. Herhangi bir modern web tarayıcısı oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştırmalıdır.

1607569289549.png

1607569294630.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylasım İçin Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri