HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.Başlıkta belirtildiği üzere Razuning v4 filesi üzerine ekleme yapılmıştır.
Forum'da ( Offline shop, K Envanter, Kadim efsun ) Sistemleri ile alakalı çok sorun yaşayan görüyorum onlar için
Bu zamana kadar bana katkıları olan : @burakhangunduz'e Ve teşekkürlerimi sunarım bilmediğim konularda bana yardımcı olup bilgimi güçlendirmemi sağladılar.
---------------------------------------------------
Game - Mysql indirmek için :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Game - Mysql Virüs Total Sonuçları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mysql şifresi : maxmi33
-----------------------------------------------------
Game Src indirmek için :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Game Src Virüs Total Sonuçları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Client Src indirmek için :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Client Src Virüs Total Sonuçları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dump proto indirmek için :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dump proto Virüs Total Sonuçları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyuna giriş packları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyuna giriş packları Virüs Total :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gm Hesap K.adı : root ---Şifre : 12345
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 44393
Ekli dosyayı görüntüle 44394
Ekli dosyayı görüntüle 44395
Ekli dosyayı görüntüle 44396
Ekli dosyayı görüntüle 44397
Ekli dosyayı görüntüle 44399
Ekli dosyayı görüntüle 44400
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)