Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fuser İncelemesi - Kendi Müziğini Yapmaya Ne Dersin ?

Konular
46
Online süresi
11g 86214s
Reaksiyon Skoru
345
Altın Konu
21
Başarım Puanı
131
TM Yaşı
10 Yıl 4 Gün
MmoLira
1,544
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Saygı Değer TürkMMO Ailesi;

Bugünkü anlatacağımız konu şudur; Fuser İncelemesi
Bu bir oyundur, oyun hakkındaki bilgileri alt tarafda bulabilirsiniz.
İncelenmesini istediğiniz başka bir oyun olursa, yorum olarak belirtmeniz yeterli olacaktır.

Konuyu beğendiyseniz lütfen, beğenip destek olun.
Bir başka konuda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın...
Konu uzun gelebilir bazılarınıza, fakat resimlere bakarak'da nasıl bir oyun olduğunu anlayabilirsiniz.

Asla gerçekten müzisyen olmadım. Ortaokuldayken trompet aldım. Lisede gitar dersleri aldım. Ama asla zanaata yeterince adanmadım ve birkaç yıl sonra ikisini de bıraktım. Sadece eğlence için bile müzik yapmak, uzun zaman önce geride bıraktığım bir olasılıktı. Fuser'dan ne kadar ilham aldığıma şaşırdım.Harmonix'in yeni müzikal mash-up yapma oyunu. Stüdyonun geçmiş oyunlarına benzer puana dayalı bir hikaye moduna sahip olsa da, Fuser aslında yaratıcı olmanıza ve zaten bildiğiniz şarkılardan müzik yapmanıza yardımcı oluyor. Müzik yapmak için parçaları içeri ve dışarı değiştiren temel mekanik, kullanımı kolay ve birlikte çalması harika. Bununla birlikte, bu temel fikrin üzerine inşa edilen Harmonix oyunu, her zaman etkili bir şekilde yararlanmaz. Sonuç olarak, Fuser, sizi zorlamaktan çok yaratıcı olmaya teşvik etmekte daha iyidir. Bu göz korkutucu, niş bir deneyim gibi gelebilir, ancak hiçbir oyun yaratıcı olma konusunda kendinizi iyi hissetmeyi kolaylaştırmadı.

Fuser, müzik oyunuyla müzik yapma araç takımı arasında kaybolan bir çizgide ilerliyor. Karma bir DJ olarak, kendinizin yeni ve genellikle daha keskin bir versiyonunu oluşturmak için şarkıların bölümlerini karıştırarak (veya birleştirerek ) müzik yaratırsınız. Temel oyunun kitaplığındaki 80'den fazla şarkının her biri ve büyüyen DLC şarkıları kitaplığı, dört renk kodlu enstrümantal parçaya bölünmüştür; bunları, hareket halindeyken açıp kapatarak şarkıyı değiştirerek değiştirebilirsiniz. Rage Against The Machine'den "Killing in the Name", Dolly Parton'dan "Jolene" gitar, TI'dan "Bring 'Em Out" trompetleri ve Sean Paul'un "Temperature" şarkısından davul çalabilirsiniz. ve hepsi yepyeni bir örnek oluşturacak. Setiniz, gelişen bir kombinasyon derlemesidir.

1608077191549.png

Kullandığınız müzik, bir müzik festivalinde DJ'lik yapmakla ilgili bir oyundan bekleyebileceğinizin çok ötesinde onlarca yıla ve türlere yayılıyor. Parça listesi, 1960'lardan 2020'ye kadar pop, rock, country, dans, hip-hop, R&B ve Latin / Caribbe müziklerini kapsıyor. Rock Band'de olduğu gibi, sizi içine çeken bir nostalji var, ancak hızla yeni ve şaşırtıcı derecede derin bir müzik geliştiriyorsunuz Daha önce sahip olmadığınız belirli parçalarla ilişki. Kendimi bildiğim ama daha önce pek sevmediğim şarkılardan zevk alırken buldum ve sevdiğim bazı şarkılardan uzak durdum ama en sevdiğim şarkılara uymuyorum. Guitar Hero veya Rock Band'ı tanıdığım herkesin bildiği ve bu oyunları oynamaktan hoşlandığı bir şarkısı var. Aynı şey burada da oluyor.

Kendi müziğinizi yaratmak için müziği açıp kapamanın temel eylemi sihir gibi. Varsayılan olarak Fuser, seçtiğiniz parçaların anahtarlarını ve temposunu otomatik olarak değiştirir ve genellikle bir araya getirdiğiniz parçaların en melodik versiyonunu oluşturmak için gerekli olan her şeyi yapar. Vuruşları izlemek için bölümlere ayrılmış zaman çizelgeleri kullanan oyun, belirli şarkı bileşenlerini değiştirmek için en iyi zamanları gösterir, böylece bir değişikliğin etkisini en üst düzeye çıkarabilir (ve moda bağlı olarak daha fazla puan kazanabilirsiniz). Temel mekaniği gezerken, örnekleri zaman içinde içeri ve dışarı değiştirirken, yanlış yapamazsınız. Dört farklı türden dört şarkının dört farklı bölümünü rastgele seçseniz bile, neredeyse her kombinasyon kulağa oldukça iyi geliyor. Orijinal hissi veren ve kulağa hoş gelen bir şey yapmak için neredeyse parmağınızı kaldırmanız gerekmez. Ve ilk kez sevdiğin bir şey yaptığında? Şişede yıldırım yakalamak gibi.

Yine de bu sadece temel. Bir şeyleri ne zaman ve nasıl değiştireceğinizi anladıktan sonra, mikslerinizin sesini değiştirmenin tonlarca başka yolu vardır. Parçaları ses değiştirme efektleriyle değiştirebilir, ısmarlama örnekler oluşturmak için kullanacağınız özel sentezler oluşturabilir, karışımın temposunu ve anahtarını ayarlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Tamamlanması yaklaşık yedi saat süren tüm hikaye modu, size tüm bu araçları müziğinize nasıl dahil edeceğinizi öğreten devasa, oyunlaştırılmış bir öğreticidir. Ve gelişmiş becerileri ne kadar çok kullanırsanız, seçtiğiniz birçok kombinasyondan biri ve bir araya getirilmiş oyun yerine, kreasyonlarınız o kadar çok müziğiniz olur.

Bu çok fazla. Bunları nasıl kullanacağınızı anlamanıza yardımcı olan açıklamalar ve adım adım izlenecek yollarla bile, bir noktada sistemler sezgisel oyun mekaniklerinden etkili bir şekilde kullanmak için anlamanız gereken yaratıcı özelliklere kadar çizgiyi aşar. Şarkıların farklı bölümlerini içeri ve dışarı değiştirmekle başlayan şey, hızla değişen tuşlara, manuel olarak tempo ayarlamaya, parçaların sesini değiştiren efektler eklemeye ve kendi synth döngülerinizi oluşturmaya doğru genişler. Hataya sahipseniz ve Fuser'ı yaratıcı bir şekilde kullanmak istiyorsanız, kampanyadan yeterince temel geliştirerek bunların kişisel yaratıcı sürecinize nasıl dahil edildiğini öğrenebilirsiniz. Kuralları güçlü bir şekilde anlasanız bile, kendi örneklerinizi ve efektleri oluşturmanıza izin veren davul kiti gibi belirli işlevler, bunlara erişmek için bir menüde gezinmeyi gerektirir, Bu zaman alır ve zaten yaptığınız müzikten uzaklaşır. Sadece oyun oynamak istediğinizde, muhtemelen bunun müzik yapma yazılımı değil de bir oyun olduğu düşünüldüğünde, bu seçeneklerin çoğunu bir kenara bırakacaksınız.

Tüm araçları kullanmak zorunda kaldığınız hikayede, baskı biraz ezici hale gelebilir. Fuser müzik festivalinde gelecek vaat eden bir DJ olarak, organizatörler size DJ becerilerinizi nasıl geliştireceğiniz konusunda talimat verecek. Rock Band ve Dance Central gibi, mümkün olan en iyi zamanda parçaları düşürmek ve onların emirlerine hızlı bir şekilde itaat etmek, size yıldızlı bir rütbe için puan kazandıracaktır. Beş yıldızlı bir rütbe elde etmek için, belirli türler, belirli bir çağdan şarkılar veya belirli bir parça isteyen kalabalıktan gelen istekleri de izlemeniz gerekir. Sürekli olarak değişen parçalar yerine efektler eklemeye, birden çok parçayı sorunsuz bir şekilde değiştiren "yükselticiler" hazırlamaya geçersiniz. Etkili bir öğretmen, ateşle deneme ve anında öğrendiğiniz şeyleri içselleştiriyorsunuz.

1608077227846.png

Hikaye modu bir başlangıçtır, ancak bu becerilerden doğrudan bir şekilde yararlanmak için iyi bir yer yoktur. Değişen kriterlere göre en kalabalık parçaları bir araya getirmeniz gereken rekabetçi bir çok oyunculu "savaş" modu var, ancak hikaye modunun son aşamaları gibi, aşırı meşgul ve Fuser'ın iyi hissettiren yönlerini azaltıyor.

Muhtemelen Fuser'ın en iyi ve en kötü yanı, kendi cihazlarınıza bırakıldığında en iyi şekilde çalışmasıdır. Tüm ayarları seçebileceğiniz serbest stil modunun gerçek bir amacı yoktur, ancak oyunun yaratıcı zihninizi harekete geçirme yeteneğinin en özgürce ve sıklıkla tadını çıkarabileceğiniz yerdir. Saklamak istediğiniz bir şey yaparsanız, Fuser'ın sonunda kullandığınız tüm şarkıları listeleyen bir tamponla müzik videosuna dönüştürdüğü bir mix kaydedebilirsiniz. Fuser'ın tadını gerçekten çıkarmak için, yaratıcılığın kendi ödülü olması gerekir, çünkü hikaye seviyelerinde beş yıldız almaktan başka, tırmanılacak bir dağ veya aşılması gereken ölçülebilir bir ölçü yoktur.

- Fuser'ın keyfini gerçekten çıkarmak için, yaratıcılığın kendi ödülü olması gerekir.

Yine de tamamen yönsüz değil. Fuser, uzun vadeli yaratıcı bir topluluğu beslemek için tohumları ekiyor. Harmonix, "Sosyal" bölümünde, oyuncuların bir temaya göre miksler yaptıkları haftalık yarışmalara ev sahipliği yapmayı planlıyor sadece 1990'lardan ve 2020'den şarkıları kullanabileceğiniz bir tane yaptım ve bunları Fuser topluluğuna gönderiyor. Oyuncular sınırlı bir süre için oy kullanabilir ve en çok oyu alan oyuncular sırasıyla ilk 50. ve 25. yüzdelik dilim yeni oyun içi öğeler kazanır.

İster ödül olarak ister sadece paylaşmak istediğiniz için mixler yapmak ve bunları toplulukla paylaşmak, Fuser'ın kalbi ve ruhu gibi hissediyor. Mikslerinizi paylaşmak ve diğer oyuncuların yarattıklarını dinlemek, yeni şeyler denemeye devam etmek ve kendi müziğinizi daha çok yapmak istemenize neden olan bir alış veriş yaratır. Sadece bir avuç mix izledikten sonra bile, orada zaten çok sayıda harika şey olduğu açık.

Fuser'ın her yönü, kişiselleştirmeye ve oyunun bir yaratıcı olarak kim olduğunuzu yansıtmasına güçlü bir vurgu yapar. Hangi modda olursanız olun, karakterinizin görünümünü her zaman değiştirme, sahnedeki renkleri ve özel efektleri özelleştirme ve miks yapmak için kullanacağınız 24 şarkıya kadar bir "sandık" derleme yeteneğine sahipsiniz. Şarkı seçiminizi sınırlamak pratiktir tüm kitaplıktan seçebilseydiniz tek bir şarkıyı hızlıca bulamazsınız ama aynı zamanda sizi stratejik düşünmeye ve kişisel bir tarz geliştirmeye zorlar.

Fotoğraf Galerisi;

1608077370987.png

1608077387242.png

1608077413635.png

1608077429704.png

1608077452737.png

Aynı zamanda, yaratma ve paylaşma vurgusu Fuser için sorunludur. Oyun akışı topluluğundaki lisanslı müziğin kullanımıyla ilgili mevcut kargaşa, Harmonix'in Fuser'in yaratıcı bir kaynak olarak yaşayabilirliğini azaltan belirli önlemleri almasına neden oldu. Xbox'ta, yalnızca serbest stil ve sosyal modlarda yapılan karışımların kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedebilirsiniz. O zaman bile, bunları konsoldan doğrudan sosyal ağlarda yayınlayamazsınız. Videoları OneDrive'a veya bir USB sürücüsüne yükleyebilir ve başka bir cihazdan kendiniz gönderebilirsiniz, bu yüzden imkansız değildir tüm bu güvenliği harici bir yakalama cihazı kullanarak da atlayabilirsiniz, ancak mikslerinizi almak kolay değildir daha geniş bir kitleye sunun.

Bu sınırlamalara rağmen yine de herkesin Fuser'ı denemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi, yaratıcı bir arayış olarak bir enstrüman öğrenme ya da müzik yapma olasılığından çoktan vazgeçmiş olan insanlar bile, bir zamanlar sahip oldukları yaratıcı kıvılcımın birazını yeniden canlandırabilirler. Diskleri içeri ve dışarı çevirmenin temel mekaniği, diğerlerinin parçalarından yeni kompozit şarkılar yapmak hem ilgi çekici hem de heyecan verici. Kampanyayı oynasanız ve kendinizi skor kovalamacası olmadan kendi başınıza şarkı yapmak için motive olmasanız bile, sevdiğiniz bazı şarkıların kendi şarkınızda bir araya gelmesinin basit keyfi oyunlarda benzersiz ve tamamen büyüleyici.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) or Newer (64 bit) Windows OS
    • İşlemci: 8 Core Custom AMD 1.75 MHz or Core i5-4690 series
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD HD 7790, NVIDIA GeForce GTX 750
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) or Newer (64 bit) Windows OS
    • İşlemci: Intel Core i7-4790k @ 4.0 GHz
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 390, NVIDIA GeForce GTX 970
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Konuyu beğendiyseniz lütfen, beğenip destek olun.
Bir başka konuda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın...

bu nece birşey

Paylaşımın için tişkürler

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri