Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-120 Server Files

Filesi beğendin mi kurşim?

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dosyaları sileli baya bir oldu zaten..
ooo ağlamaya devam zxcasjkdasjd good boy good boy ;)
gülmekten öldüm yeminle. dosyaları sileli 15dk oluyor. daha senin paylaştığın filesi ne indiririm denerim nede tavsiye ederim. iyi kasılmalar

dosyaları sileli baya bir oldu zaten..

gülmekten öldüm yeminle. dosyaları sileli 15dk oluyor. daha senin paylaştığın filesi ne indiririm denerim nede tavsiye ederim. iyi kasılmalar
dosyaları daha yeni silmişsin birde sileli baya bir oldu yazmışsın :D niye havlıyosun kemik atmadık diyemi :P bizde kemik bol merak etme sen ;)

dosyaları daha yeni silmişsin birde sileli baya bir oldu yazmışsın :D niye havlıyosun kemik atmadık diyemi :p bizde kemik bol merak etme sen ;)
çok boş yapıyorsun yahu harbiden ayar olmaya başladım. filesi sildim rahatladım ohh. sen para kasmaya devam et skypeden :)

ege, bu ekremin sorunları var zaten. Daha önce banlanmıştı. Çok üstüne gidersen yine ban yer :D Tek vasıfı bütün files konularına girerek konuyu kirletmek :D sonra bir de konuyu kirletmek için yazmıyorum ama.. demek. Sorunlu bir arkadaş. Forumda engelleme seçeneği yok sanırım. Mecburen katlanacağız, cevap verip hataya düşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri