- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 8,888
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim anladığım kadarıyla bu eklemeye çalıştığın sistemin python tarafı packlerde ekli ama questi yok. Emin değilim. @salihq daha detaylı bilgi verir.A
ayn dediğiniz gibi yaptım oyun acıldı ama şimdi de sorun düello çalışmıyor![]()
- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 8,888
- DevLira
- 6
Bu lib isimlerini forumda arat, indir ve /usr/lib ve /usr/lib32 dizinine at. Daha sonra oyunu başlatabilirsin.boyle hata alıyorum @mrfalcon253
Not: Bu libler kurmadığın bir paket yüzünden de olabilir. Forumda isimlerini arat zaten konusu illa ki mevcuttur.
- Konular
- 8
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 466
- DevLira
- 0
Dostum salihq nun önerdiği makine ile kurdum ben, arşivden çıkarırken hatalı olmuş olabilir. Ben filesi 3 4 kez farklı zamanlarsa kurdum. Salihq nun verdiklerinden başka bir şeye ihtiyaç duymadan sorunsuz kuruluyor. Virtualbox dan sunucuyu kaldırıp, arşivden yeniden çıkarma yaparak ,gerekirse yeniden indirerek deneyin olması gerekboyle hata alıyorum @mrfalcon253
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 109
- DevLira
- 0
bu serverde zaten packlerde hp-sp sistemi mevcut bu dizinde /usr/game/share/locale/turkey/quest/SalihQUEST/special/ questi de mevcut ama kurulu değil ben kurulum işlemi yapamadım sorun yaşıyorum kurulum yaptıktan sonra object klasörü boş oluyor sorun o yoksa bence hp-sp sistemi çalışır diye düşünüyorumBenim anladığım kadarıyla bu eklemeye çalıştığın sistemin python tarafı packlerde ekli ama questi yok. Emin değilim. @salihq daha detaylı bilgi verir.

- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 8,888
- DevLira
- 6
Yarın deniycem. Quest tarafını @salihq cevaplar inşallah. Banada gerekli çünkü.bu serverde zaten packlerde hp-sp sistemi mevcut bu dizinde /usr/game/share/locale/turkey/quest/SalihQUEST/special/ questi de mevcut ama kurulu değil ben kurulum işlemi yapamadım sorun yaşıyorum kurulum yaptıktan sonra object klasörü boş oluyor sorun o yoksa bence hp-sp sistemi çalışır diye düşünüyorum![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)