Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Benim anladığım kadarıyla bu eklemeye çalıştığın sistemin python tarafı packlerde ekli ama questi yok. Emin değilim. @salihq daha detaylı bilgi verir.A
ayn dediğiniz gibi yaptım oyun acıldı ama şimdi de sorun düello çalışmıyor![]()
Bu lib isimlerini forumda arat, indir ve /usr/lib ve /usr/lib32 dizinine at. Daha sonra oyunu başlatabilirsin.boyle hata alıyorum @mrfalcon253
Not: Bu libler kurmadığın bir paket yüzünden de olabilir. Forumda isimlerini arat zaten konusu illa ki mevcuttur.
Dostum salihq nun önerdiği makine ile kurdum ben, arşivden çıkarırken hatalı olmuş olabilir. Ben filesi 3 4 kez farklı zamanlarsa kurdum. Salihq nun verdiklerinden başka bir şeye ihtiyaç duymadan sorunsuz kuruluyor. Virtualbox dan sunucuyu kaldırıp, arşivden yeniden çıkarma yaparak ,gerekirse yeniden indirerek deneyin olması gerekboyle hata alıyorum @mrfalcon253
bu serverde zaten packlerde hp-sp sistemi mevcut bu dizinde /usr/game/share/locale/turkey/quest/SalihQUEST/special/ questi de mevcut ama kurulu değil ben kurulum işlemi yapamadım sorun yaşıyorum kurulum yaptıktan sonra object klasörü boş oluyor sorun o yoksa bence hp-sp sistemi çalışır diye düşünüyorumBenim anladığım kadarıyla bu eklemeye çalıştığın sistemin python tarafı packlerde ekli ama questi yok. Emin değilim. @salihq daha detaylı bilgi verir.

Yarın deniycem. Quest tarafını @salihq cevaplar inşallah. Banada gerekli çünkü.bu serverde zaten packlerde hp-sp sistemi mevcut bu dizinde /usr/game/share/locale/turkey/quest/SalihQUEST/special/ questi de mevcut ama kurulu değil ben kurulum işlemi yapamadım sorun yaşıyorum kurulum yaptıktan sonra object klasörü boş oluyor sorun o yoksa bence hp-sp sistemi çalışır diye düşünüyorum![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)