HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha bu gun m24pro satin aldım ama metin2client.bin i secmeye geldigim de bulamadım client.exe yi sectim sonra yeni gelen louncher yuzünden game forge email Id ve sifre vardı ben de game forge clientin belirledigi ID yi girdim sifre zaten vermemişti onun yerine game forge sifremi girdim ama yanliş hatası verdi nasıl yalicam lütfen biri yardım etsin
ID şifreni girrince orada üst tarafta oynanan server var onu GF official yap exe yolunda yerel disck c program files x86 var gameforge klasörüne gir orada metin2 ye gir metin2cliente tıkla bin olmasına gerek yok sonra kod ala tıkla sonra yeşil ok butonuna tıkla key al gameforge açılacak hesap ıd şifreni gir. sonra Gf clientten oyunu başlat ve oynadığın serverı seç program anlatması lazım normal şartlarda yapacaklarını
Zaten dediginz gibi yapiyorum yeni gameforge hesabi açip yeni char kurdum onu kabup etti ama eski hesabıma girmeye calıştığimda mail ID veya sifre yanlış diyor artık mecbur eski hesabi bırakmak zorundayımID şifreni girrince orada üst tarafta oynanan server var onu GF official yap exe yolunda yerel disck c program files x86 var gameforge klasörüne gir orada metin2 ye gir metin2cliente tıkla bin olmasına gerek yok sonra kod ala tıkla sonra yeşil ok butonuna tıkla key al gameforge açılacak hesap ıd şifreni gir. sonra Gf clientten oyunu başlat ve oynadığın serverı seç program anlatması lazım normal şartlarda yapacaklarını
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)