Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Nadirhosting 1-105 Martel Files 2020-11-26

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ücretli bölümündeki fileslerin kalitesizliği beni ilgilendirmiyor, alışveriş yapanlar düşünsün.
Forumun heryeri files heryeri sistem heryeri drop kaynıyor.
Benim için bir filesteki en önemli şey hata düzeltmeleridir.
Kendi özelimde değil, işi bilen adamın 1haftasını almaz.
Filesin eskiden kalma olduğuda çok belli.
Hatta var olan sistemlerinde degişmesi gerekiyor.
Geçmişte yapılan fixlerin güncellenmesi yeni fixlerin yapılması gerekiyor.
Kimsenin bilmediği veyahut gündeme getirmediği çok tuhaf hatalar var bunlardan bahsetmiyorum bunlar her fileste olan şeyler.
2020 yılındayız artık derleme sürümü,motoru güncellenmesi gerekiyor.
Bunları ücretsiz bir filesten beklemiyorum zaten, bunlar benim fikirlerim bu files kur aç şeklinde değildir, büyük kitlelere hitap edemezsin.
Benim gördüklerim bunlar aksini iddaa eden var ise onlarada hayırlı kullanımlar olsun.
Saygılı bir şekilde benimle konuştuğun için teşekkürler, iyi forumlar.
malesefki şuanki 1-99 1-105 şeklinde açılan serverler bu serverin özelliklerinde hatta bundan daha az özellikte açılıyor

Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş bu filesi paylaştı sonrasında yorumlarda bahsedilen sorunları arkadaş çözdü ardından final sürümüne gelince konuyu kapattı şimdide final sürümü paylaşıldığı için zoruna gitmiş olabilir iki tarafta olayı büyütmemesi lazım
İşte sorun şu ki bu files paylaştığım ilk sürüm :)) sorunları çözdük eski konuma git niye kapattığımı gör konuyu burda bilip bilmeden boş yorum yapma.

malesefki şuanki 1-99 1-105 şeklinde açılan serverler bu serverin özelliklerinde hatta bundan daha az özellikte açılıyor
bana açılan 1-99 1-105 gösterir misin

Güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık. :)

İşte sorun şu ki bu files paylaştığım ilk sürüm :)) sorunları çözdük eski konuma git niye kapattığımı gör konuyu burda bilip bilmeden boş yorum yapma.
yorumları okudumda insanların hevesini kırmayı kes madem konu benim diye laf yapacakdın kapattırmasaydın konunu açık kalaydı hani kullanacağımdan değil ama kullanmak isteyen olacakdır elbet daha fazla insanların canını sıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri