InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplandı Quest Kaldırma Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erayman671
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 548

erayman671

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
3d 17h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 12 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
348
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Dostlar quest işlemlerinden anlayan arkadaşlar bir yardımcı olurlar ise çok sevinirim

serverime rast gele bir quest ekliyorum ve işlem sonrası questden memnun kalmıyorum questi kaldırmak istiyorum
sh make.sh işlemini kulanıyorumdum bu sebepten sunucuda bir çok hata ile karşılaştım fark ettikden sonra düzeltme işlemi de yapamadım masaüstüne aldığım Turkey dosyasındaki yedeği yükledim amatör düzeyde düzeltdim sonra tekrar kullandığım questleri aktiv ettim ama başka bir quest yüklediğim ve beğenmeyip kaldırmak istediğim zaman kaldırma işlemini yapamıyorum bu questleri tek tek nasıl kaldırabilirim bilgisi olanlar aydınlatırlarsa gerçekten çok sevinirim

ftp'den ilgili npc'nin içindeki dosyaları silin, sonra da asıl silmek istediğiniz dosyaları silin kaldırılmış olacaktır.

Çözüm
ftp'den ilgili npc'nin içindeki dosyaları silin, sonra da asıl silmek istediğiniz dosyaları silin kaldırılmış olacaktır.
çok teşekkür ederim işe yaradı sağolasın

Konu Uygun Alana Taşındı.

Konu çözüldüğüne göre cevaplandı ön rki eklendi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri