kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı NPC ve Binalar Beyaz Görünüyor

LaniatusProduction

www.Metin2Master.net
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
13
Online süresi
10d 10h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
916
DevLira
3
Ticaret - 100%
3   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elimde internetten indirmiş olduğum M2MNEXT Açık Kaynak Dosyaları var ve ben bu dosyalardaki bazı npc vede binaları oyuna ekliyorum eklediğimde oyuna eklemede sorun yok fakat oyunda beyaz görünüyor

Oyunda beyaz görünme sebeplerinin sorunlarının ne olduğunu biliyorum vede ne denediysem asla başarılı olamadım...
Sebebi,de sanırım metin2`nin tüm dosyaları Ymir work dosyaları içerisinde yer alıyor...

Fakat M2MNext Oyununun dosyaları Ymir work ile olmuyor worktree olarak uzantılı dosyadan çekmesi gibi geldi bana...
Yani Metin2 Oyununun D:/ymir work/zone/a/a1_doku.dds doku kodları oluyor normalde...

M2MNext dosyalardaki her şey D:/worktree/zone/a/a1_doku.dds şeklinde klasörden çekmesi
oyuna atıp her şeyi tamamlıyorum ama her şey beyaz olarak görünüyor.

Fakat bilgisayarımın D içerisine normal olarak D:/worktree/zone/a/a1_doku.dds dosya açıp yolu verdiğim zaman oyunda dokular görünüyor...

bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa özelden bana mesajla ulaşa bilir mi....?

Dosya İndire Bilirsiniz

M2MNext Granny Sürümü yükseltilmiştir.
Granny viewer 2. 11 ile açtığında her şey görünüyor...
Oyunda eklediğinde görünmesi içinde Granny viewer sürümün yüksek olmalıdır.. Yoksa oyunda hiç bir şekilde görünmez :(

Videoyu İzleye Bilirsiniz

texture konumunu değiştirebilirsiniz bilginiz yok ise youtube ye mavi ruh yazıp orda videosu var konumu değiştirme ile ilgili.

texture konumunu değiştirebilirsiniz bilginiz yok ise youtube ye mavi ruh yazıp orda videosu var konumu değiştirme ile ilgili.

Dediğiniz olay tüm oyunun herşeyi için Geçerlimidir.

Oyun içerisinde Zırhlar , İtemler , Objeler , Binalar , Moblar , Bosslar , Yaratıklar vb. Tür her şey için geçerlimidir...?

Mavi Ruh Arkadaşın Paylaşmış olduğu Program benim Pc,de Çalışmıyor Kaydetmiyor :( Malesef Bilgisayarda Çalışmazsa kur dediği Linkte Ölmüş Malesef :(

Mavi Ruh Arkadaşın Paylaşmış olduğu Program benim Pc,de Çalışmıyor Kaydetmiyor :( Malesef Bilgisayarda Çalışmazsa kur dediği Linkte Ölmüş Malesef :(
Üzgünüm ama gerekli tüm yerlerin konumunu metin2tr şeklinde yapman gerekli aksi takdirde hem kendini hemde oyuncularını çok zorda bırakacağını düsünüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri