- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Elimde internetten indirmiş olduğum M2MNEXT Açık Kaynak Dosyaları var ve ben bu dosyalardaki bazı npc vede binaları oyuna ekliyorum eklediğimde oyuna eklemede sorun yok fakat oyunda beyaz görünüyor
Oyunda beyaz görünme sebeplerinin sorunlarının ne olduğunu biliyorum vede ne denediysem asla başarılı olamadım...
Sebebi,de sanırım metin2`nin tüm dosyaları Ymir work dosyaları içerisinde yer alıyor...
Fakat M2MNext Oyununun dosyaları Ymir work ile olmuyor worktree olarak uzantılı dosyadan çekmesi gibi geldi bana...
Yani Metin2 Oyununun D:/ymir work/zone/a/a1_doku.dds doku kodları oluyor normalde...
M2MNext dosyalardaki her şey D:/worktree/zone/a/a1_doku.dds şeklinde klasörden çekmesi
oyuna atıp her şeyi tamamlıyorum ama her şey beyaz olarak görünüyor.
Fakat bilgisayarımın D içerisine normal olarak D:/worktree/zone/a/a1_doku.dds dosya açıp yolu verdiğim zaman oyunda dokular görünüyor...
bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa özelden bana mesajla ulaşa bilir mi....?
Dosya İndire Bilirsiniz
M2MNext Granny Sürümü yükseltilmiştir.
Granny viewer 2. 11 ile açtığında her şey görünüyor...
Oyunda eklediğinde görünmesi içinde Granny viewer sürümün yüksek olmalıdır.. Yoksa oyunda hiç bir şekilde görünmez
Videoyu İzleye Bilirsiniz
Oyunda beyaz görünme sebeplerinin sorunlarının ne olduğunu biliyorum vede ne denediysem asla başarılı olamadım...
Sebebi,de sanırım metin2`nin tüm dosyaları Ymir work dosyaları içerisinde yer alıyor...
Fakat M2MNext Oyununun dosyaları Ymir work ile olmuyor worktree olarak uzantılı dosyadan çekmesi gibi geldi bana...
Yani Metin2 Oyununun D:/ymir work/zone/a/a1_doku.dds doku kodları oluyor normalde...
M2MNext dosyalardaki her şey D:/worktree/zone/a/a1_doku.dds şeklinde klasörden çekmesi
oyuna atıp her şeyi tamamlıyorum ama her şey beyaz olarak görünüyor.
Fakat bilgisayarımın D içerisine normal olarak D:/worktree/zone/a/a1_doku.dds dosya açıp yolu verdiğim zaman oyunda dokular görünüyor...
bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa özelden bana mesajla ulaşa bilir mi....?
Dosya İndire Bilirsiniz
M2MNext Granny Sürümü yükseltilmiştir.
Granny viewer 2. 11 ile açtığında her şey görünüyor...
Oyunda eklediğinde görünmesi içinde Granny viewer sürümün yüksek olmalıdır.. Yoksa oyunda hiç bir şekilde görünmez

Videoyu İzleye Bilirsiniz