C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Prodamage vs Wait Hack Fix

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler birdahaki paylaşımı bekliyoruz hocam

İyi günler arkadaşlar 2 kod ile pro damage ve wait hack hilelerini fixliyoruz.

Girin :

Kod:
UserInterface/PythonNetworkStreamPhaseGame.cpp

Aratın:

Kod:
TPacketCGAttack kPacketAtk;

Üstüne ekleyin

Kod:
    if (!__IsPlayerAttacking())
        return true;

Extra// Memorybreak diye bir hile var çoğu kişi bilir hile demeye bile üşeniyorum sanırım şu şekilde engelleyebilirsiniz direk dosya konumundan

Girin:
Kod:
UserInterface/UserInterface.cpp

Arat :

Kod:
bool PackInitialize(const char * c_pszFolder)

Altına Ekle:

Kod:
    NANOBEGIN
    string block_folder;

block_folder == "C:\\Memorybreak";
    struct stat st;
    if( stat( "C:\\Memorybreak", & st ) == 0 )
    {
        LogBoxf("Security");
        LogBoxf("Lütfen Belirtilen Konumdaki dosyayi silin C:\\ (MemoryBreak)");
        return true;
    }

İstek çok gelirse bir daha ki sefer piyasadaki Botçuluğu bitirecek tek bir kod paylaşacağım Otomatik kasılma , metin botu gm kontrol hiçbirinin işlevi kalmayacaktır .
10 lıra gıbı ucretle sunucu ztn bu hızmetlerın katve kat fazlaısnı sunuyo

Paylaşım için teşekkürler. :)

Bunu yapacak insanlar var fakat senin yapabileceğini düşünmüyorum. İspat etmek istiyorsan kanıtlayabilirsin . Kaldı ki günümüzdeki oyuncuların çoğu hile yapamıyor sadece satın aldığı hilelerle sunucuda oynuyor ve bu yüzden iş görür .
Birincisi hile yapımcılarının çoğu artık bu tarz şeyleri çok kolay şekilde aşabiliyor. İkincisi benim yapıp yapamayacağımı nereden biliyorsun ben eğer böyle bir şey olduğunu biliyorsam az çok yazılım bilgim var demektir. Üçüncüsü değerli vaktimi sana bir şeyler kanıtlamaya çalışarak harcamayacağım. Son olarak sadece fikrimi belirttim hemen saldırgan şekilde cevap vermek zorunda değilsin şimdi git o küçük odanda bir şeyler yaptığını sanarak yaşamaya devam et iyi forumlar.

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri