- Konular
- 64
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 1,148
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler birdahaki paylaşımı bekliyoruz hocam
- Konular
- 5
- Online süresi
- 5h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
10 lıra gıbı ucretle sunucu ztn bu hızmetlerın katve kat fazlaısnı sunuyoİyi günler arkadaşlar 2 kod ile pro damage ve wait hack hilelerini fixliyoruz.
Girin :
Kod:UserInterface/PythonNetworkStreamPhaseGame.cpp
Aratın:
Kod:TPacketCGAttack kPacketAtk;
Üstüne ekleyin
Kod:if (!__IsPlayerAttacking()) return true;
Extra// Memorybreak diye bir hile var çoğu kişi bilir hile demeye bile üşeniyorum sanırım şu şekilde engelleyebilirsiniz direk dosya konumundan
Girin:
Kod:UserInterface/UserInterface.cpp
Arat :
Kod:bool PackInitialize(const char * c_pszFolder)
Altına Ekle:
Kod:NANOBEGIN string block_folder; block_folder == "C:\\Memorybreak"; struct stat st; if( stat( "C:\\Memorybreak", & st ) == 0 ) { LogBoxf("Security"); LogBoxf("Lütfen Belirtilen Konumdaki dosyayi silin C:\\ (MemoryBreak)"); return true; }
İstek çok gelirse bir daha ki sefer piyasadaki Botçuluğu bitirecek tek bir kod paylaşacağım Otomatik kasılma , metin botu gm kontrol hiçbirinin işlevi kalmayacaktır .
- Konular
- 878
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 4mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,876
- Altın Konu
- 244
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 15,837
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 268
- DevLira
- 0
Birincisi hile yapımcılarının çoğu artık bu tarz şeyleri çok kolay şekilde aşabiliyor. İkincisi benim yapıp yapamayacağımı nereden biliyorsun ben eğer böyle bir şey olduğunu biliyorsam az çok yazılım bilgim var demektir. Üçüncüsü değerli vaktimi sana bir şeyler kanıtlamaya çalışarak harcamayacağım. Son olarak sadece fikrimi belirttim hemen saldırgan şekilde cevap vermek zorunda değilsin şimdi git o küçük odanda bir şeyler yaptığını sanarak yaşamaya devam et iyi forumlar.Bunu yapacak insanlar var fakat senin yapabileceğini düşünmüyorum. İspat etmek istiyorsan kanıtlayabilirsin . Kaldı ki günümüzdeki oyuncuların çoğu hile yapamıyor sadece satın aldığı hilelerle sunucuda oynuyor ve bu yüzden iş görür .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)