Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 de satış yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BabyLond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kimse kimsenin yerine vergi ödeyemez. Paywant vb kuruluşlar kendi kestikleri komisyon için devlete kendilerine adına vergi öderler. Sizlerin yine hesabınıza giren her kuruş için verginizi ödemeniz gerekiyor.
hocam pvp kurup satış yapmak için şirket kurmak şartmı yokmu başka bir yolu?

hocam pvp kurup satış yapmak için şirket kurmak şartmı yokmu başka bir yolu?

Geliriniz yüksek rakamlara ulaşmayacaksa veya aylık düzenli gelir halinde olmayacaksa şirkete gerek yok. Fakat düzenli gelir elde edilecekse veya yüksek rakamlarda gelir sağlayacaksanız şahıs işletmesi kurarak başlayabilirsiniz. En maliyetsizi o.

Diğer bir seçenek gözünüzü kapatıp satış yapmak ama hesabınıza giren tutarlar yüksek olursa bugün olmasa bile 3-4 sene sonra mutlaka başınızı ağrıtır bu paralar.

Geliriniz yüksek rakamlara ulaşmayacaksa veya aylık düzenli gelir halinde olmayacaksa şirkete gerek yok. Fakat düzenli gelir elde edilecekse veya yüksek rakamlarda gelir sağlayacaksanız şahıs işletmesi kurarak başlayabilirsiniz. En maliyetsizi o.

Diğer bir seçenek gözünüzü kapatıp satış yapmak ama hesabınıza giren tutarlar yüksek olursa bugün olmasa bile 3-4 sene sonra mutlaka başınızı ağrıtır bu paralar.
hocam çok yazıyorum rahatsızlık vermiyorum umarım. önce serveri kurup gelir durumuna göre sonradan şirketi kursak şirket kurulmadan önce elde edilen gelirin vergisini verebilirmiyim ve bu şekilde ilerde sıkıntı çıkarmı?

hocam çok yazıyorum rahatsızlık vermiyorum umarım. önce serveri kurup gelir durumuna göre sonradan şirketi kursak şirket kurulmadan önce elde edilen gelirin vergisini verebilirmiyim ve bu şekilde ilerde sıkıntı çıkarmı?

Evet yapabilirsin. Şirket kurduktan sonra öncesini hiç karıştırmayıp bekleyedebilirsin ya da muhasebecine durumu iletip geçmiş dönem için de vergi beyanı yapabilirsin. Küçük bir cezayla kapatmış olursun. Ama bence önce serverı kur, tutarsa yüksek gelir ve düzenli gelir sağlarsa o zaman kurarsın. Çünkü şirket işlerinin de düzenli gideri çok fazla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri