OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Satış Yasağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 532
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben buradan sebebimi beyan etmek istiyorum bundan nerden baksanız 8 ay önce felandır ücretli sattığım eski filesime o zamanlar güvensizlik duygum olduğundan yunkai filesinden char_ox.cppdeki açığı ekledim lisanslı 1 kişiye verdim bu açığın olduğu fakat Sourceli sattığım @NeferSovo ve @doganemirhan isimli kişilere satmıştım ve sattığım kişiler kendileride görür bu konuyu tek tek bağlanıp bilgisayarlarına açığı gözlerinin önünde silmişimdir lisanslı sattığım o 1 kişi persephone2 ise açığın olduğunu söylemedim ve adam 1 hafta sonra ücretlide filesimi satmaya kalktı şimdi soruyorum ben o hareketi yapmasam bu adam filesimi satacaktı şuan @pesege isimli şahısın benden izinsiz filesimi sattığı gibi bunlar ceza almayıp destekleniyorsa ben 1 kişiye öyle birşey yaptıysam ve 1 ay ban yemiştim o dönem cezamıda çektim hakkımda başka bişey bulamadılar o dönemin konusunu bahane ettiler geçerli bir sebeb yok peki benim hakkımı kim koruyacak o adam para veriyorsa bende emek veriyorum benim hakkımı kim koruyacak gecemi gündüzüme kattım yeri geldi 1 sistem için 2 gün uyumadım gözlerimde şu çiçeği tarzında benekler çıktı uykusuzluk yüzüne kim verecek bunun hesabını ben 1 kişiye acıklı sattım ama bunuda kullanmadım bile fakat yöneticiler adminler bunu incelemeden farklı lanse edip yanlış karar verdiler kararın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Satışa çıkaracağın veya çıkardığın bir dosyaya açık ekleyerek sunman güven ya da kendini koruma adı altında kabul edebilecek bir durum değil, güven sorunu yaşıyor isen çok daha farklı çözümler üretebilirsin. Bu gibi durumlarda kaç kişiye satış yapıldığından ziyade artniyet değerlendirilerek buna göre çeşitli yaptırımlar uygulanmakta. Bu yüzden eklediğin açığı savunma gibi bir girişimde bulunmamalısın.

Buradan sonrasında devrik cümleler kurduğun için anlatmak istediklerin tam olarak anlaşılamadığından anlaşılabilir düzeyde olanlara yanıt vereceğim; Hakkını koruma konusunda ise tüm üyelere eşit haklar tanılıyor ve bu haklar yine eşit düzeyde korunuyor. Aynı işlemleri yapıp senin ceza alıp kişinin almadığını beyan ediyorsun lakin böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Eğer gerçekten böyle bir kayırma söz konusu olmuş olsa şuan üyeliğinden bu şikayet konusu açamayacak durumdaydın. Bunların haricinde cevap yazılabilecek şikayetin olmadığından konuyu kapatıyorum.
Satışa çıkaracağın veya çıkardığın bir dosyaya açık ekleyerek sunman güven ya da kendini koruma adı altında kabul edebilecek bir durum değil, güven sorunu yaşıyor isen çok daha farklı çözümler üretebilirsin. Bu gibi durumlarda kaç kişiye satış yapıldığından ziyade artniyet değerlendirilerek buna göre çeşitli yaptırımlar uygulanmakta. Bu yüzden eklediğin açığı savunma gibi bir girişimde bulunmamalısın.

Buradan sonrasında devrik cümleler kurduğun için anlatmak istediklerin tam olarak anlaşılamadığından anlaşılabilir düzeyde olanlara yanıt vereceğim; Hakkını koruma konusunda ise tüm üyelere eşit haklar tanılıyor ve bu haklar yine eşit düzeyde korunuyor. Aynı işlemleri yapıp senin ceza alıp kişinin almadığını beyan ediyorsun lakin böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Eğer gerçekten böyle bir kayırma söz konusu olmuş olsa şuan üyeliğinden bu şikayet konusu açamayacak durumdaydın. Bunların haricinde cevap yazılabilecek şikayetin olmadığından konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri