Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2 SİLAH EFEKT SORUNU!

IRAHATSIZI

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
3g 58963s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
62
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 27 Gün
MmoLira
84
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Serverime 70 küsür tane set olmayan farklı silahlar ekledim bunları afk bırakırken şekilli durmak isteyenler için ekledim falan; Neyse oralar önemsiz detaylar.
Eklediğim kılıçlardan bazılarında parlama efekti var bazılarında yok. Specular değerinden bahsetmiyorum efektten bahsediyorum şu şekilde göstereyim sizlere.
Efektsiz eklenen de var Efektli eklenen de var.
efektsiz.png
efektli.png

Ben efektli olanların efektini nasıl kaldırabilirim? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Efektsiz istiyorum hepsini.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Silahın effect dosyaları yoktur uygun bir effect dosyası bulup silahınıza aşağıdaki video aracılığı ile ekleyebilirsiniz
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Çözüm
Konu kapatılabilir çözüldü :) Olur da birisinin başına gelirse kendimce bulduğum çözümü buraya yazayım. Ben bu kılıçları eklerken +9 kılıç kullandım örnek olarak. Bu filesimde +9 kılıç efektiymiş. +0 Kılıcı örnek alarak tekrar ekledim ve düzeldi.
Silahın effect dosyaları yoktur uygun bir effect dosyası bulup silahınıza aşağıdaki video aracılığı ile ekleyebilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri