- Konular
- 4
- Online süresi
- 3g 58963s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 84
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Serverime 70 küsür tane set olmayan farklı silahlar ekledim bunları afk bırakırken şekilli durmak isteyenler için ekledim falan; Neyse oralar önemsiz detaylar.
Eklediğim kılıçlardan bazılarında parlama efekti var bazılarında yok. Specular değerinden bahsetmiyorum efektten bahsediyorum şu şekilde göstereyim sizlere.
Efektsiz eklenen de var Efektli eklenen de var.
Ben efektli olanların efektini nasıl kaldırabilirim? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Efektsiz istiyorum hepsini.
Serverime 70 küsür tane set olmayan farklı silahlar ekledim bunları afk bırakırken şekilli durmak isteyenler için ekledim falan; Neyse oralar önemsiz detaylar.
Eklediğim kılıçlardan bazılarında parlama efekti var bazılarında yok. Specular değerinden bahsetmiyorum efektten bahsediyorum şu şekilde göstereyim sizlere.
Efektsiz eklenen de var Efektli eklenen de var.
Ben efektli olanların efektini nasıl kaldırabilirim? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Efektsiz istiyorum hepsini.
Son düzenleme: