B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Milat2 Server Files Dosyaları 2020-10-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

You should publish the original files, they are not even skill color they bring

100 online de oyun oynatamayacak kadar files yapamayan insanlar bunu ve herşeyi kötülemeyi çok iyi biliyorlar :D

SEN HAYATINDA 4BİN OYUNCU GÖRMEMİŞSİN BUG FİLESLERİNLE YOL AL SENI COK İYİ TANIYORUM BURADA HER KONUYA ATLIYORSUN AMA HİÇ BİRŞEY BİLMİYORSUN :D SENİNLE ÇÖPLERİNLE UĞRAŞAMAM BB
Ne kadar boş bir insansın dostum .:) Milletten sağladığın filesle server açıyorsun bana gelmiş burda artislik yapıyorsun.
Daha reboot atmayı bilmeyen insana burda laf anlatıyorum yazık... hadi köyüne abisi hadi.

Ne kadar boş bir insansın dostum .:) Milletten sağladığın filesle server açıyorsun bana gelmiş burda artislik yapıyorsun.
Daha reboot atmayı bilmeyen insana burda laf anlatıyorum yazık... hadi köyüne abisi hadi.
Ben developermıyım dostum ciddi şekilde problemlerin olduğunu düşünüyorum ben şunu yaparım bunu yaparım diye ego yapmıyorum burda haydi kendi buglarına bak sonra gel benle konuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri