- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Y
orginal +4000 online userYou should publish the original files, they are not even skill color they bring
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
Cahille Asla Söz Dalaşına Girilmez çünkü laf anlatamazsiniz kendi bildiğini söyler hep bu ilk sunucuya ait filestir 1500 oyuncu gördü orjinali benden başka kimsede yok diyorum adama halen evet orjinali diyor komedi xd
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 6
Fileste neler yapıldığını senden iyi bilen tek biziz istediğin kadar yaz 2 sistem ekleyip Sağda solda satmaya çalış farketmez aynı filesCahille Asla Söz Dalaşına Girilmez çünkü laf anlatamazsiniz kendi bildiğini söyler hep bu ilk sunucuya ait filestir 1500 oyuncu gördü orjinali benden başka kimsede yok diyorum adama halen evet orjinali diyor komedi xd
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
Ya Allah'ını seversen saysana şurada neler yapılmış sourceler bende vardı sadece arka planda kaç tane core çözüldü hanginizin haberi var kaç tane engelleme yapıldı hanginizin haberi var ben gelip burada Türkiye'nin başkenti Ankara yazsam yok konya diye yorum atacaksınız amacın sadece benim seviyeme gelmek benimle çakışmakda cürmünüz yetmez anla artık Mehmetcan y.k yokk yallah onhedayaFileste neler yapıldığını senden iyi bilen tek biziz istediğin kadar yaz 2 sistem ekleyip Sağda solda satmaya çalış farketmez aynı files
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 6
Şu yazdığıma gülüyorumYa Allah'ını seversen saysana şurada neler yapılmış sourceler bende vardı sadece arka planda kaç tane core çözüldü hanginizin haberi var kaç tane engelleme yapıldı hanginizin haberi var ben gelip burada Türkiye'nin başkenti Ankara yazsam yok konya diye yorum atacaksınız amacın sadece benim seviyeme gelmek benimle çakışmakda cürmünüz yetmez anla artık Mehmetcan y.k yokk yallah onhedaya

keşke kendi işini kendin yapsan sağdan soldan çöplerle yetinmeye devam et gün gelecek KISKANACAKSIN
Engin kardeşimin dediği gibi herkes gönlüne göre kazanır 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)