B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Milat2 Server Files Dosyaları 2020-10-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

auth kanalının ayrı bir game dosyası kullanması ve bu gamenin chlerdeki game ile tarih ve boyut olarak birbirini tutmaması :D

auth için ayrı bir game oluşturma saçmalığı 2089m ve 34k fileslerde sözde sistem yorulmasın diye yapılıyordu eğer bu paylaşılan game ve mysql canlı sunucuya aitse 2 tarafda haksız. hem bilgisizlik hemde açıklar söz konusu.
Bu Paylaşılan ilk sunucuya ait direnişe değil direnişde yeni game oluşturup adını auth yapipda çektirmedim direk gameden çeker ek olarak game99u authu3e bölmüştüm sistem öyle değil böyle yorulmaz Ayrıca bu paylaşılan files 1500 bendeki direniş ise 4000 reel oyuncu görmüştür

Bu Paylaşılan ilk sunucuya ait direnişe değil direnişde yeni game oluşturup adını auth yapipda çektirmedim direk gameden çeker ek olarak game99u authu3e bölmüştüm sistem öyle değil böyle yorulmaz Ayrıca bu paylaşılan files 1500 bendeki direniş ise 4000 reel oyuncu görmüştür
bilmiyorum fakat bu paylaşılanın gamesi çok özensiz
serveri kapatmak için killall -9 game db komutu kullanılıyor item kaybı ve core vermeye çok musait
bazı kanallar pk 1 de bırakılmış

Bu hali kullanılmayacak kadar kötü durumda ve aşırı özensiz. Bu kadar uyarı daha filesi indirmeden var, indirip girdikten sonra neler neler çıkar kim bilir.. Sökülecek güzel sistemler var, paylaşım için teşekkürler

kanıt olarak ekleyelim...
optimize edildikten sonra kullanılmayacak files değil vs13 ve gcc49 ile derleniyor

5fgP30.jpg

bilmiyorum fakat bu paylaşılanın gamesi çok özensiz
serveri kapatmak için killall -9 game db komutu kullanılıyor item kaybı ve core vermeye çok musait
bazı kanallar pk 1 de bırakılmış
Yalnız server öyle kapatılmaz Shutdown atarsın 30 dk beklersin tabloya itemleri yazar reboot çakar kapatirsin bahsettiğiniz komutu hiç kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri