shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nokia 8'de Çift Görüş Nasıl Kullanılır

Player 1

MANAGER
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
185
Çözüm
23
Online süresi
1mo 9d
Reaksiyon Skoru
501
Altın Konu
44
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay
Başarım Puanı
184
MmoLira
1,429
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hepinize selamlar, iyi forumlar arkadaşlar. Bugün Nokia 8 markalı telefonda nasıl çift görüşü kullanabilceğinizi açıklayacağım umarım yararlı olur.

Nokia 8 gibi modern Nokia akıllı telefonlar, Dual Sight (Çift Görüş) adı verilen şık bir özelliğe sahiptir. Bu, iki öznenin bölünmüş ekranlı bir fotoğrafını çekmek için cihazın ön ve arka kameralarını kullanmanıza olanak tanır. Veya Nokia'nın dediği gibi, ikisi de. İşte özellik hakkında bilmeniz gerekenler ve nasıl kullanılacağı hakkında biraz bilgi.

Nokia Dual Sight (Çift Görüş) Modu nedir?

Bazıları Dual Sight'ın bir hile olduğunu söylüyor. Diğerleri, bunun zaten iyi bir amiral gemisi telefonuna heyecan verici bir katkı olduğunu söylüyor. Nokia 8, 13MP selfie kamerasının yanı sıra Zeiss'in iki 13MP + 13MP birincil kamerasına sahiptir. Dual Sight ile, çerçevede sizinle ve nesnenizle aynı anda bölünmüş ekran görüntüleri ve videoları yakalamak için üç kamerayı da aynı anda kullanabilirsiniz.

Untitled-5a8c4a68c064710037eab332.jpg

Nokia, bunu yapan ilk akıllı telefon şirketi değil. Yine de Dual Sight modunu Facebook Live ve YouTube'a bağlanan tam işlevli bir canlı yayın sistemiyle birleştiren ilk kişilerdir. Canlı video desteğini bir akıllı telefon kamera uygulamasına entegre etme fikri, her ikisi de hiçbir zaman yakalanmasa bile, sosyal medya meraklıları için çok önemlidir.

Dual Sight Nasıl Kullanılır ?

Nokia 8'de bir ikisini nasıl kaydedeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

1. Adım
Nokia 8'inizde Kamera uygulamasını açın.

2. Adım
Üstte bir menü görüntülemek için telefonu dikey yönde tutun. Bir kişiye benzeyen simgeye dokunun.

3. Adım
Size üç seçenek sunulur: Tekli, Çiftli ve P-I-P. Çift seçeneğine dokunun.

4. Adım
Görünümü her iki kameradan da görmelisiniz. Resmi çerçeveleyin ve odaklayın, ardından çekmek için Deklanşör düğmesine dokunun.

5. Adım
Video çekmek istiyorsanız, video simgesine dokunun. Ardından video çekmek için Kaydet'e veya canlı yayın yapmak istiyorsanız Canlı'ya dokunun.

6. Adım
Canlı yayın yapmayı seçerseniz, Facebook Live veya YouTube'u seçin. Gerekirse hesabınızı bağlamak için talimatları izleyin.

7. Adım
Kamera görünümüne geri dönün. Video modunda olup olmadığınızı kontrol edin ve Kaydet'e dokunun.

Ve tebrikler artık çift yönlü video ya da fotoğraf çektiniz.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur herkese iyi forumlar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri