- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 26,209
- DevLira
- 122
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Assassin’s Creed Shadows’da, serinin ikonik özelliklerinden biri olan çifte suikast mekanizması, doğru stratejilerle düşmanları etkili bir şekilde ortadan kaldırmak isteyen oyuncular için harika bir yetenek. Ancak bu yetenek, oyunun ilerleyen bölümlerinde açılıyor ve doğru adımları takip etmek gerekiyor. Bu forum konusuyla, Çifte Suikast yeteneğini nasıl açacağınızı ve nasıl kullanacağınızı detaylı bir şekilde anlatacağım.
1. Çifte Suikast Nedir?
Çifte suikast, düşmanlarınızı aynı anda, hızla ve sessizce öldürmenizi sağlayan bir yetenek. Bu özellik, düşmanların dikkatini çekmeden iki kişiyi aynı anda öldürerek çevredeki diğer düşmanlardan saklanmanıza olanak tanır. Bu, özellikle kalabalık ortamlarda oldukça stratejik bir avantaj sağlar.2. Çifte Suikast Nasıl Açılır?
Çifte suikast yeteneği, Assassin’s Creed Shadows’da başlangıçta kapalıdır ve bazı ilerleme gereksinimleri vardır. İşte adım adım nasıl açılacağı:Adım 1: Ana Görevleri Tamamlayın
Çifte suikast, genellikle belirli bir noktada açılır, bu da oyundaki ana görevlerinizi ilerletmeniz gerektiği anlamına gelir. Assassin’s Creed Shadows'daki “Sombra” adlı ana hikaye görevini tamamladıktan sonra bu yetenek açılacaktır. Bu görev, ana karakterin suikastçılık yeteneklerini güçlendirdiği ve yeni dövüş tekniklerini öğrendiği bir dönüm noktasıdır.Adım 2: Yetenek Ağacını Geliştirin
Yetenek ağacında, “Çifte Suikast” yeteneği bir beceri olarak yer almaktadır. Bu yeteneği açmak için ana görevleri tamamlamanın yanı sıra, bazı yan görevleri de yaparak karakterinizi güçlendirmeniz gerekir. Yan görevlerden elde ettiğiniz deneyim puanlarıyla Yetenek Ağacı üzerinde ilerleyebilir, “Çifte Suikast” becerisini açabilirsiniz.Adım 3: "Çifte Suikast" Yeteneğini Seçin
Yetenek ağacında, belirli seviyelere geldiğinizde “Çifte Suikast” seçeneği aktif hale gelir. Bu yeteneği seçmek için gereken puanı topladıktan sonra, ağacın ilgili kısmında yer alan yeteneği seçmelisiniz.3. Çifte Suikast Kullanma Taktikleri
Çifte suikast yeteneğini açtıktan sonra, etkili bir şekilde kullanmak için birkaç taktik ve ipucu:- Yavaş Hareket Etmek: Çifte suikast, düşmanlarınızın birbirine yakın olduğu anlarda daha etkili olur. Bu yüzden, düşmanları dikkatlice izleyerek yakın bir noktada konumlanın. Düşmanlar arasında mesafe varsa, önce birini öldürüp sonra diğerine geçmek zor olabilir.
- Gizlilik: Çifte suikast sırasında gizlilik oldukça önemlidir. Düşmanlar, suikast yaptığınız anda alarm vermemelidir. Bunun için sessiz olmanız ve gizlilik modunu etkinleştirmeniz gerekir.
- Zamanlama: Çifte suikast için doğru zamanlama çok önemlidir. İki hedefin aynı anda ölmesi için, her iki düşman da sizin etki alanınıza girmeli ve aynı anda öldürülmelidir. Bu, düşmanların birbirini görmediği bir anda yapılmalıdır.
- Çevreyi Kullanın: Çevredeki nesneler ve engeller, düşmanların görüş alanından çıkmanıza yardımcı olabilir. Yüksek binalar, duvarlar ve diğer örtüler, düşmanları birbirinden ayırmak için stratejik olarak kullanılabilir.
4. Çifte Suikast Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Düşman Tipleri: Çifte suikast, her düşman türüyle etkili olmayabilir. Özellikle ağır zırhlı düşmanlar, bu tür bir saldırıyı fark edebilir ve savunma yapabilirler. Bu tür düşmanları dikkatlice seçmeli ve yalnızca daha zayıf düşmanlar üzerinde uygulamalısınız.
- İleri Seviye Yetenekler: Oyunun ilerleyen bölümlerinde, “Çifte Suikast” becerisini daha etkili hale getirecek diğer pasif yetenekler de açılabilir. Bu özelliklere yatırım yaparak daha hızlı ve etkili suikastlar gerçekleştirebilirsiniz.
5. Sonuç
Assassin’s Creed Shadows'da Çifte Suikast yeteneğini açmak, size büyük stratejik avantajlar sağlar. Bu yetenek, düşmanları sessizce ve hızlıca ortadan kaldırmanızı mümkün kılarak, özellikle zor görevlerde size yardımcı olabilir. Ana görevleri tamamlayarak ve doğru yetenek ağacını geliştirerek bu yeteneği açabilir, ardından doğru taktiklerle kullanarak oyununuzu bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.Siz Assassin’s Creed Shadows’da Çifte Suikast yeteneğini nasıl kullandınız? Hangi taktikleri tercih ediyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!