TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cevaplandı Navicat item ismi değiştirememe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Repindov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Navicatta item ismi değiştiremiyorum arkadaşlar, txt ten çekmiyor normalde değiştirebiliyordum. Şimdi item ismi mob ismi değiştiremiyorum diğer herşey değişiyor. Sorun nedir acaba ftp den izinlerde full yaptım

Çözüm
Teşekkür ederim konu kapatılabilir
Merhaba Sorununuzun Çözüldüğüne Sevindim. Fakat Bu Sorunu Yaşayan Başka Arkaşlarımız Olduğunda Sorunu Daha Hızlı Çözebilmesi Adına En İyi Cevabı Veren Kişinin Yaptığı Yorumun Solundaki Kupa Simgesine Basarak Konunuzu Cevaplandı Olarak Düzenleyip Kapatabilirsiniz. :)

Bu video item ismi vs. Değiştirmeni yarayabilecek video.

Moblar ile özellik değiştirme vs. Yapma gibi şeyler mevcut

Moblardan düşen itemler nasıl ayarlanır gibi bir çok video mevcut işine yarayabilir.

Bu video item ismi vs. Değiştirmeni yarayabilecek video.

Moblar ile özellik değiştirme vs. Yapma gibi şeyler mevcut

Moblardan düşen itemler nasıl ayarlanır gibi bir çok video mevcut işine yarayabilir.

Hocam bende sıkıntı şu sadece item isimleri değişmiyor, üstüne tıklanmıyor altta bişey çıkmıyor birazda acemiyim tıkla

Hocam bende sıkıntı şu sadece item isimleri değişmiyor, üstüne tıklanmıyor altta bişey çıkmıyor birazda acemiyim tıkla

Verdiğiniz görsel de yukarıda Memo butonu var. item_protodan herhangi bir itemin üstüne gelin ve o memo butonuna basın aşağıya değiştirme penceresi çıkacaktır. Oradan değiştirip kaydet diyerek isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri