bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplandı Metin2 Map Sıkıntıları Yardım PLS.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MOB Games
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 963
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MOB Games

Deneme Moderatör
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Deneme Mod
Konular
69
Çözüm
1
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
519
Altın Konu
0
Başarım Puanı
225
MmoLira
4,323
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi forumlar dilerim.
Söyle bi sorunla karşı karşıyayım sorun mu acaba bu işin gerçegimi ben bilmiyorum anlamadım gitti .
Şöyle anlatayım.
Şimdi ben sohan dagında cıkan dokuz kuyruk bossunu düzenleyecektim cıkma saatini vs filezilladan dizinin içine gittim sohan dagının mapın içine regen boss npc dahil bütün dosyaları actım orda dokuz kuyrugun kodu olan 1901 kodlu mob yok ama 2201 tarzında saçma bir kod var o kodda navicatta yok bu iş sohan dagında örümcek zindanında doyumhwan da alev kral örümcek kralice için hepsi için geçerli yani gerçek kodları yok onların yerine saçma kodları var 2201 1114 tarzında navicatta olmayan kodlar ve normalde mobların satırı böyle olmalı

m koordinat koordinat sayı sayı süre kod

ama dosyaların içinde böyle

g koordinat koordinat sayı sayı süre kod

yani m (mob)'nin yerine g var nedendir nedir açıklayıcı bir şekilde yardımcı olacabilecek varsa cok memnun olurum teşekkürler

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Aklıma grup edilebilicekleri ve yeni kodu yazabilicekleri geldi files yapımcısının siz konuyu böyle özetleyince. Bende öyle yapıyorum bazen musayitseniz akşam skypeden detaylı bakalım ? Yardımcı olmak isterim.

bunun sebebi boss slotlarıyla beraber grup şeklinde eklendiği için yani /usr/game/share/locale/turkey bölümünde group txtlerine boss.txt içindeki kodu yazarsanız orada bir grup kod bloğu oluşturulduğunu görebilirsiniz

Aklıma grup edilebilicekleri ve yeni kodu yazabilicekleri geldi files yapımcısının siz konuyu böyle özetleyince. Bende öyle yapıyorum bazen musayitseniz akşam skypeden detaylı bakalım ? Yardımcı olmak isterim.
Tabiki aksam bakabiliriz cok tesekkur ederim skype adresinizi verirseniz eklerim tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri