- Konular
- 69
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 519
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 225
- MmoLira
- 4,323
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi forumlar dilerim.
Söyle bi sorunla karşı karşıyayım sorun mu acaba bu işin gerçegimi ben bilmiyorum anlamadım gitti .
Şöyle anlatayım.
Şimdi ben sohan dagında cıkan dokuz kuyruk bossunu düzenleyecektim cıkma saatini vs filezilladan dizinin içine gittim sohan dagının mapın içine regen boss npc dahil bütün dosyaları actım orda dokuz kuyrugun kodu olan 1901 kodlu mob yok ama 2201 tarzında saçma bir kod var o kodda navicatta yok bu iş sohan dagında örümcek zindanında doyumhwan da alev kral örümcek kralice için hepsi için geçerli yani gerçek kodları yok onların yerine saçma kodları var 2201 1114 tarzında navicatta olmayan kodlar ve normalde mobların satırı böyle olmalı
m koordinat koordinat sayı sayı süre kod
ama dosyaların içinde böyle
g koordinat koordinat sayı sayı süre kod
yani m (mob)'nin yerine g var nedendir nedir açıklayıcı bir şekilde yardımcı olacabilecek varsa cok memnun olurum teşekkürler
Söyle bi sorunla karşı karşıyayım sorun mu acaba bu işin gerçegimi ben bilmiyorum anlamadım gitti .
Şöyle anlatayım.
Şimdi ben sohan dagında cıkan dokuz kuyruk bossunu düzenleyecektim cıkma saatini vs filezilladan dizinin içine gittim sohan dagının mapın içine regen boss npc dahil bütün dosyaları actım orda dokuz kuyrugun kodu olan 1901 kodlu mob yok ama 2201 tarzında saçma bir kod var o kodda navicatta yok bu iş sohan dagında örümcek zindanında doyumhwan da alev kral örümcek kralice için hepsi için geçerli yani gerçek kodları yok onların yerine saçma kodları var 2201 1114 tarzında navicatta olmayan kodlar ve normalde mobların satırı böyle olmalı
m koordinat koordinat sayı sayı süre kod
ama dosyaların içinde böyle
g koordinat koordinat sayı sayı süre kod
yani m (mob)'nin yerine g var nedendir nedir açıklayıcı bir şekilde yardımcı olacabilecek varsa cok memnun olurum teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tesekkur ederim bakacagim bugun cok saolun insallah dediginiz gibidir ilgilendiginiz cok tesekkur ederimbunun sebebi boss slotlarıyla beraber grup şeklinde eklendiği için yani /usr/game/share/locale/turkey bölümünde group txtlerine boss.txt içindeki kodu yazarsanız orada bir grup kod bloğu oluşturulduğunu görebilirsiniz