emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Android'de Klavye Nasıl Değiştirilir Rehberi

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android'de Klavye Nasıl Değiştirilir. Onun hakkında görsel destekler ile kolay bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

Bilinmesi gerekenler.
Ayarlar> Sistem> Diller ve giriş'e gidin. Sanal klavye'ye dokunun ve klavyenizi seçin.
Çoğu klavye uygulamasının altındaki klavye simgesi aracılığıyla bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Bu makale, Android'de varsayılan klavyenin nasıl değiştirileceğini ve klavyeler arasında nasıl geçiş yapılacağını kapsamaktadır.

Aşağıdaki talimatlar Android 10, 9.0 (Pie) ve 8.0 (Oreo) çalıştıran akıllı telefonlar için geçerlidir ve Android telefonunuzu kimin yaptığından bağımsız olarak çalışmalıdır: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, vb.

Varsayılan Klavye Nasıl Değiştirilir.
Bir Android klavyeyi (veya hatta birden fazla) indirdikten sonra, kurulumu tamamlamak için onu başlatın. Çoğu uygulama, bir klavyeyi etkinleştirme ve onu varsayılan olarak ayarlama sürecinde size yol gösterir, ancak bunu manuel olarak yapmak da kolaydır.

1: Ayarlara git.

2: Aşağı kaydırın ve Sistem> Diller ve giriş'e dokunun. (Samsung Galaxy akıllı telefonlarda Ayarlar> Genel yönetim> Dil ve giriş'e gidin.)

3: Klavyeler bölümünde Sanal klavye'ye dokunun. (Samsung'da, Ekran klavyesine ve ardından varsayılan klavyeye dokunun.)

2.PNG

4: Klavyeleri yönet'e dokunun.

5: Kullanmak istediğiniz klavyenin yanındaki geçiş anahtarını açın. Bir Samsung telefonda, klavyeler arasında kolayca geçiş yapmak istiyorsanız Klavyeyi Göster düğmesini açın.

3.PNG

Bir klavyeyi etkinleştirdiğinizde, kişisel bilgiler de dahil olmak üzere yazdığınız metni toplayabileceğini bildiren bir uyarı belirebilir. Tamam'a dokunun. Uygulamalar, yazmak üzere olduğunuz şeyi tahmin etmek üzere otomatik düzeltme için bu bilgileri toplar. Bunu yapmak için, uygulama e-postaları, metinleri, web aramalarını ve şifreleri depolayabilir.

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde görsel destekler ile birlikte herkesin yapabileceği bir anlatım hazırlamış bulundum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri