Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Kendimi geliştirmek için bilgisayarıma metin2 server kurmak istiyorum. Bunu yapmak için gerekli programları yazabilir misiniz ? Ayrıca bu kurulum için bir anlatım yazısı ve anlatımlı video varsa onları paylaşmanızda benim için çok yararlı olacaktır. En son hamachi zamanında metin2 server kurdum ve 1-2 kez aylık olacak şekilde sunucu kiraladım anlayacağınız kadarıyla baya eskide kaldı her şey
İlerleyen zamanlarda zaten iş hayatı işin içine girdi sadece oyuncu olarak devam etmek durumunda kaldım ancak birazda kendimi bu konuda geliştirmek en azından bu konuda zaman harcamak istiyorum. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Kendimi geliştirmek için bilgisayarıma metin2 server kurmak istiyorum. Bunu yapmak için gerekli programları yazabilir misiniz ? Ayrıca bu kurulum için bir anlatım yazısı ve anlatımlı video varsa onları paylaşmanızda benim için çok yararlı olacaktır. En son hamachi zamanında metin2 server kurdum ve 1-2 kez aylık olacak şekilde sunucu kiraladım anlayacağınız kadarıyla baya eskide kaldı her şey
İlerleyen zamanlarda zaten iş hayatı işin içine girdi sadece oyuncu olarak devam etmek durumunda kaldım ancak birazda kendimi bu konuda geliştirmek en azından bu konuda zaman harcamak istiyorum. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.https://forum.turkmmo.com/konu/3778052-kendimi-gelistirmek-amaciyla/
Tek konudan devam ediniz lütfen
Tek konudan devam ediniz lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)