HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam Asil hocamızın marketini yükledim ama kategori felan yapıyorum ve item eklediğim zaman geçmiyor markete bunu da bir yardımcı olabilir misin ?![]()
AsiLZade - Metin2 Market Paneli Açıksız Bugsuz Denendi Test Edildi Uzmanlık Şerefine :)
Öncelikle merhaba arkadaşlar admin panelini You must be registered for see element. indirebilirsiniz konuyu beğenip yorum atmanız beni sevindirir :) You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be...forum.turkmmo.com
![]()
AsiLZade - GloryaMt2 İçin Özel Kodladığım Web Panel Mvc Değil PHP :P
Merhaba Arkadaşlar bu aralar kendi iş yerim için kodlama yaptığım E-Ticaret scripti yüzünden foruma panel paylaşamamaktayım bu yüzden elimde hazır olan bir web paneli paylaşıyorum beni mazur görün kısa zamanda çok güzel paneller gelecek :) Admin panelini Öğeyi görmek için üye olmalısınız...forum.turkmmo.com
Örnek olarak bu konulara bakabilirsiniz kurulum detayı konu içeriğinde mevcut. Takıldığınız yerlerde soru-cevap alanına konu açalabilirsiniz
reis item geçmemesi kategori olusmaması sebebi sqlları farklı dizinlerde barındırmandan dolayı oluyor örnek veriyorum panel+tema+market hepsi bir sqldan çeksin. Belki dediğin sorundur ama olayı ben öyle çözmüştüm.Hocam Asil hocamızın marketini yükledim ama kategori felan yapıyorum ve item eklediğim zaman geçmiyor markete bunu da bir yardımcı olabilir misin ?
Dostum yaptım dediğini olmadı ?
reis item geçmemesi kategori olusmaması sebebi sqlları farklı dizinlerde barındırmandan dolayı oluyor örnek veriyorum panel+tema+market hepsi bir sqldan çeksin. Belki dediğin sorundur ama olayı ben öyle çözmüştüm.
Eski admin hesabını sil ve onun yerine yeni kur ve onun den. Bütün yetkileri vermeyi unutmaDostum yaptım dediğini olmadı ?
Hocam onları da yaptım bu iş sql ile ilgili ye eksik var yada bir biriyle çakışıyor çözmedim ama hala kurcalıyorum. Ama işin içinden çıkılacak gibi değilEski admin hesabını sil ve onun yerine yeni kur ve onun den. Bütün yetkileri vermeyi unutma
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)