kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TMCP v1 - Turkmmo Web Panel Projesi Hakkında Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sweeps
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 848

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Hamachi olarak kurduğum serverımı Turkmmo Web Panele bağlamak istiyorum, araştırdığım kadarı ile bir şeyler yaptım ancak siteye erişemiyorum nerede hata yapıyorum destek olabilir misiniz ? @AsiLZade

Godady üzerinden daha önce satın almış olduğum alan adına bağladım. FTP ile siteye FileZilla üzerinden bağlanıp https://forum.turkmmo.com/konu/3777609-tmcp-v1-turkmmo-web-panel-projesi-1/ konudaki dosyaları aktarıyorum.

Filezilla üzerinden dosyaları aktarıyorum.
FileZillaDosyalar.PNG

Navicat üzerinde metin2serverimin içinde açmış olduğum database içine sql dosyasını atıyorum.
Navicat.PNG

Arayüz üzerinde metin2 serverinin ıpsi ile port açıyorum bundan tam emin değilim.

Port.PNG

Ayarlar.php görseldeki gibi ayarlıyorum.
ayarlarphp.PNG

ama hata alıyorum.

Hata!!!.PNG

Durum burdur, bu işlerde çok yeniyim yanlış veya eksik yaptığım yerler olabilir kaynak olarak çok bir kaynakta yok desteğinizi bekliyorum :)

Ekli dosyalar

• ayarlarphp.PNG
    ayarlarphp.PNG
    45 KB · Görüntüleme: 0
  • FileZillaDosyalar.PNG
    FileZillaDosyalar.PNG
    19.5 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba,

Hamachi olarak kurduğum serverımı Turkmmo Web Panele bağlamak istiyorum, araştırdığım kadarı ile bir şeyler yaptım ancak siteye erişemiyorum nerede hata yapıyorum destek olabilir misiniz ? @AsiLZade

Godady üzerinden daha önce satın almış olduğum alan adına bağladım. FTP ile siteye FileZilla üzerinden bağlanıp https://forum.turkmmo.com/konu/3777609-tmcp-v1-turkmmo-web-panel-projesi-1/ konudaki dosyaları aktarıyorum.

Filezilla üzerinden dosyaları aktarıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 89816

Navicat üzerinde metin2serverimin içinde açmış olduğum database içine sql dosyasını atıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 89811

Arayüz üzerinde metin2 serverinin ıpsi ile port açıyorum bundan tam emin değilim.

Ekli dosyayı görüntüle 89812

Ayarlar.php görseldeki gibi ayarlıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 89814

ama hata alıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 89817

Durum burdur, bu işlerde çok yeniyim yanlış veya eksik yaptığım yerler olabilir kaynak olarak çok bir kaynakta yok desteğinizi bekliyorum :)

php sürümü 5.4.6 yapın düzelecek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri