- Konular
- 194
- Çözüm
- 147
- Online süresi
- 6mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 5,419
- DevLira
- 192
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Elinize sağlık çok güzel olmuş acıcamiz sunucuda bu paneli kullanacagiz.
- Konular
- 17
- Online süresi
- 15d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,017
- DevLira
- 3
Bu paneli localhost olarak kendi bilgisayarıma nasıl kurabilirim yardımcı olabilecek var mı?
- Konular
- 2,164
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,265
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,496
- DevLira
- 176
Bu paneli localhost olarak kendi bilgisayarıma nasıl kurabilirim yardımcı olabilecek var mı?
AsiLZade - Appserver Kurulumu Dilediğiniz Paneli Kendiniz Filezilla & Navicat Gerektirmeden Kullanabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda makina sorunu veya site sorunu çeken arkadaşlar mevcut paylaştığım panellere uygun appserver kurulumunu göstereceğim. Appserver dilediğiniz zaman panelleri kurup kendinizce düzenleme yapabilirsiniz internet gerektirmeden kuruluma geçelim :) Next tıklayıp...
- Konular
- 17
- Online süresi
- 15d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,017
- DevLira
- 3
Çok teşekkür ederim, ben appserver'ın son sürümünü kullanıyordum beyaz ekran oluyordu panel görüntülenmiyordu. Bu konudaki sürümü indirdim ve şuan görüntüleniyor paneli açabiliyorum.![]()
AsiLZade - Appserver Kurulumu Dilediğiniz Paneli Kendiniz Filezilla & Navicat Gerektirmeden Kullanabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda makina sorunu veya site sorunu çeken arkadaşlar mevcut paylaştığım panellere uygun appserver kurulumunu göstereceğim. Appserver dilediğiniz zaman panelleri kurup kendinizce düzenleme yapabilirsiniz internet gerektirmeden kuruluma geçelim :) Next tıklayıp...forum.turkmmo.com
- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,268
- DevLira
- 0
![]()
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda makina sorunu veya site sorunu çeken arkadaşlar mevcut paylaştığım panellere uygun appserver kurulumunu göstereceğim. Appserver dilediğiniz zaman panelleri kurup kendinizce düzenleme yapabilirsiniz internet gerektirmeden kuruluma geçelim :) Next tıklayıp...forum.turkmmo.com
ben yapamadım ya naptıysam olmadı :/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)