sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

98-99 Wslik Lite Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyun packini bulamadım ama filesi değiştirdim ?
ne demek istediğini anlayamadım dostum, daha açık bir şekilde sorunun ne olduğunu anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. Bu files da FoxFS var. ip ni root içindeki serverinfodan düzenleyip tekrar packi kapatman gerekir

ne demek istediğini anlayamadım dostum, daha açık bir şekilde sorunun ne olduğunu anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. Bu files da FoxFS var. ip ni root içindeki serverinfodan düzenleyip tekrar packi kapatman gerekir
pack içinde start.bat var fakat ben öyle giriş yapamıyorun .exe yapmam gerek sonunu değiştirdiğim zaman sorun ortadan kalkacak mıdır?

pack içinde start.bat var fakat ben öyle giriş yapamıyorun .exe yapmam gerek sonunu değiştirdiğim zaman sorun ortadan kalkacak mıdır?
Dostum, eğer zevk için indiryorsan başka files indir. Bu filesi kullanman için bilgisayarına python yükleyip sonrasında bir kaç ayar yapman lazım. Daha sonra packi kendi ip ne göre düzenleyerek packleri tek tek kapatman gerekiyor. Kısacası biraz zahmetli bir files. Başka files kullanarak daha temelden başlamanı tavsiye ederim

Dostum, eğer zevk için indiryorsan başka files indir. Bu filesi kullanman için bilgisayarına python yükleyip sonrasında bir kaç ayar yapman lazım. Daha sonra packi kendi ip ne göre düzenleyerek packleri tek tek kapatman gerekiyor. Kısacası biraz zahmetli bir files. Başka files kullanarak daha temelden başlamanı tavsiye ederim
Sen demek istediğimi anlamadın bilgisayarımda bir sıkıntı olduğu için .bat tarzı cmd komut dosyaları çalışmıyor o yüzden diyorum yoksa pack kapama vs temelin üstündeyim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri