- Konular
- 0
- Online süresi
- 3d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 101
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oyun packini bulamadım ama filesi değiştirdim ?yanlış hatırlamıyor isem mysql şifresi dolunay idi
- Konular
- 8
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 466
- DevLira
- 0
ne demek istediğini anlayamadım dostum, daha açık bir şekilde sorunun ne olduğunu anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. Bu files da FoxFS var. ip ni root içindeki serverinfodan düzenleyip tekrar packi kapatman gerekiroyun packini bulamadım ama filesi değiştirdim ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 101
- DevLira
- 0
pack içinde start.bat var fakat ben öyle giriş yapamıyorun .exe yapmam gerek sonunu değiştirdiğim zaman sorun ortadan kalkacak mıdır?ne demek istediğini anlayamadım dostum, daha açık bir şekilde sorunun ne olduğunu anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. Bu files da FoxFS var. ip ni root içindeki serverinfodan düzenleyip tekrar packi kapatman gerekir
- Konular
- 8
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 466
- DevLira
- 0
Dostum, eğer zevk için indiryorsan başka files indir. Bu filesi kullanman için bilgisayarına python yükleyip sonrasında bir kaç ayar yapman lazım. Daha sonra packi kendi ip ne göre düzenleyerek packleri tek tek kapatman gerekiyor. Kısacası biraz zahmetli bir files. Başka files kullanarak daha temelden başlamanı tavsiye ederimpack içinde start.bat var fakat ben öyle giriş yapamıyorun .exe yapmam gerek sonunu değiştirdiğim zaman sorun ortadan kalkacak mıdır?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 101
- DevLira
- 0
Sen demek istediğimi anlamadın bilgisayarımda bir sıkıntı olduğu için .bat tarzı cmd komut dosyaları çalışmıyor o yüzden diyorum yoksa pack kapama vs temelin üstündeyim zatenDostum, eğer zevk için indiryorsan başka files indir. Bu filesi kullanman için bilgisayarına python yükleyip sonrasında bir kaç ayar yapman lazım. Daha sonra packi kendi ip ne göre düzenleyerek packleri tek tek kapatman gerekiyor. Kısacası biraz zahmetli bir files. Başka files kullanarak daha temelden başlamanı tavsiye ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)