Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

98-99 Wslik Lite Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler.

pack boyutunu görünce tebrik edesim geldi :D temiz işçilik yapan kişi az direk maxmi atiyolar 2013 cliente millet :D

lite server files değil de "bence" DEMO server files gibi olmuş :)
moblar tamamen silinmiş sadece gerekli npcler duruyor. (PvM iptal edilmiş)
itemler tamamen silinmiş sadece wslik itemler ve ek itemler duruyor (2-3 itemin iconu yok. tedarik edilebilir.)
client üzerindeki sistemler çalışıyor itemleri filesten kaldırılmış, sistemlerinde kaldırılması gerekiyor. (örn. offline shop, boss takip vb. )

sadeleştirme sadece client ve server tabanlı yapılmış, source tabanlı iyileştirme ve sadeleştirme yapılmamış sanırım.

emeğiniz için teşekkürler, üstünde biraz daha çalışılırsa optimize bir files olacağını düşünüyorum...
musade ederseniz düzeltme yaptıkca buradan paylaşırım.

lite server files değil de "bence" DEMO server files gibi olmuş :)
moblar tamamen silinmiş sadece gerekli npcler duruyor. (PvM iptal edilmiş)
itemler tamamen silinmiş sadece wslik itemler ve ek itemler duruyor (2-3 itemin iconu yok. tedarik edilebilir.)
client üzerindeki sistemler çalışıyor itemleri filesten kaldırılmış, sistemlerinde kaldırılması gerekiyor. (örn. offline shop, boss takip vb. )

sadeleştirme sadece client ve server tabanlı yapılmış, source tabanlı iyileştirme ve sadeleştirme yapılmamış sanırım.

emeğiniz için teşekkürler, üstünde biraz daha çalışılırsa optimize bir files olacağını düşünüyorum...
musade ederseniz düzeltme yaptıkca buradan paylaşırım.
Tabiki istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. source tabanlı sadeleştirme yapmak için yeterli vakit ayıramadığım için arşivde bekliyordu. Bu halini istek üzerine yapmıştım alıcı şahıs vazgeçince yarım bırakmıştım. Filesin amacı sadece 98-99 Ws'lik olmasıydı bu yüzden PvM erişimini kaldırdım.

Tabiki istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. source tabanlı sadeleştirme yapmak için yeterli vakit ayıramadığım için arşivde bekliyordu. Bu halini istek üzerine yapmıştım alıcı şahıs vazgeçince yarım bırakmıştım. Filesin amacı sadece 98-99 Ws'lik olmasıydı bu yüzden PvM erişimini kaldırdım.
mantıklı gerekli sadeleştirmeleri srcden de yapılırsa lagsız bir wslik oyun sunulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri