- Konular
- 52
- Çözüm
- 32
- Online süresi
- 2mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 479
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,663
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 157
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
pack boyutunu görünce tebrik edesim geldi
temiz işçilik yapan kişi az direk maxmi atiyolar 2013 cliente millet 
temiz işçilik yapan kişi az direk maxmi atiyolar 2013 cliente millet 
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,180
- DevLira
- 30
lite server files değil de "bence" DEMO server files gibi olmuş 
moblar tamamen silinmiş sadece gerekli npcler duruyor. (PvM iptal edilmiş)
itemler tamamen silinmiş sadece wslik itemler ve ek itemler duruyor (2-3 itemin iconu yok. tedarik edilebilir.)
client üzerindeki sistemler çalışıyor itemleri filesten kaldırılmış, sistemlerinde kaldırılması gerekiyor. (örn. offline shop, boss takip vb. )
sadeleştirme sadece client ve server tabanlı yapılmış, source tabanlı iyileştirme ve sadeleştirme yapılmamış sanırım.
emeğiniz için teşekkürler, üstünde biraz daha çalışılırsa optimize bir files olacağını düşünüyorum...
musade ederseniz düzeltme yaptıkca buradan paylaşırım.

itemler tamamen silinmiş sadece wslik itemler ve ek itemler duruyor (2-3 itemin iconu yok. tedarik edilebilir.)
client üzerindeki sistemler çalışıyor itemleri filesten kaldırılmış, sistemlerinde kaldırılması gerekiyor. (örn. offline shop, boss takip vb. )
sadeleştirme sadece client ve server tabanlı yapılmış, source tabanlı iyileştirme ve sadeleştirme yapılmamış sanırım.
emeğiniz için teşekkürler, üstünde biraz daha çalışılırsa optimize bir files olacağını düşünüyorum...
- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,198
- DevLira
- 48
Tabiki istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. source tabanlı sadeleştirme yapmak için yeterli vakit ayıramadığım için arşivde bekliyordu. Bu halini istek üzerine yapmıştım alıcı şahıs vazgeçince yarım bırakmıştım. Filesin amacı sadece 98-99 Ws'lik olmasıydı bu yüzden PvM erişimini kaldırdım.lite server files değil de "bence" DEMO server files gibi olmuş
- Konular
- 3
- Online süresi
- 7d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 425
- DevLira
- 0
mantıklı gerekli sadeleştirmeleri srcden de yapılırsa lagsız bir wslik oyun sunulurTabiki istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. source tabanlı sadeleştirme yapmak için yeterli vakit ayıramadığım için arşivde bekliyordu. Bu halini istek üzerine yapmıştım alıcı şahıs vazgeçince yarım bırakmıştım. Filesin amacı sadece 98-99 Ws'lik olmasıydı bu yüzden PvM erişimini kaldırdım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)